Új trükkökkel és kártyákkal ünnepli az ország újranyitását a Figaro Bűvészbolt!

"Rég láttam ennyi izgalmas újdonságot egyszerre a Figaroban" - új trükkökkel és kártyákkal ünnepli az ország újranyitását a Figaro Bűvészbolt!

A pandémia harmadik hullámának kritikus hetei után újra teljes fordulatszámon pörög az élet a Figaro Bűvészboltban: Olaszországból és az Amerikai Egyesült Államokból érkezett a napokban két hatalmas szállítmány az üzletbe. A több száz kiló bűvészkellék és kártya 18 új terméket is rejt, a Figaro kínálata többek között üvegen áthatoló érmékkel, bűvészkönyvekkel, Ellusionist kártyákkal és egy izgalmas kocka illúzióval is bővült.

“Nagyon büszke vagyok a megújult kínálatunkra. Felkészültünk arra, hogy hamarosan újra munkába állhatnak a hivatásos bűvészek, így külön figyelmet fordítottunk rájuk, hogy nekik is kínáljunk néhány új rekvizitet, amivel jobbá, érdekesebbé és inspirálóbbá tudják tenni színpadi előadásaikat. A Tejből KOCKA illúzió például egy nagyon izgalmas kellék, ami a vízújság mutatvány elvét helyezi térbeli működésbe és vegyíti a klasszikus kockamegjelentetéssel. De nem ez az egyetlen színpadi újdonság.” – meséli Szabó István, a Figaro Bűvészbolt tulajdonosa. Az új stand-up és színpadi trükkök között elérhető még az üzletben és a Figaro webshopban a színpadi kártyavándorlás prémium verziója, mágneses összekapcsolódó karikák és Bicycle óriáskártya is. 

A Figaro Bűvészbolt close-up kínálata is megújult: fából készült gyönyörű card box, üvegen áthatoló érme, engedetlen üveg és lemosható kártyás tetoválás várja az érdeklődőket az új prémium kártyacsomagok mellett. Megérkezett a Figaroba az Ellusionist egyik legendás kártyájának megújult verziója (a Legacy Shadow Masters), a nagyon okosan jelölt marked Ghost Cohort, a Star Wars galaxisba kalauzoló Mandalorian, a Queens és a Division kártyacsomag. 

“A bűvészet szakirodalma lélegzetelállítóan gazdag és szerteágazó. A Figaro Bűvészboltnak fontos szerepe van a szakmabeliek mentorálása, edukálása és fejlődése kapcsán, ezért kötelességünknek éreztük, hogy polcainkon új és szerintünk fontos bűvészkönyvek is helyet kapjanak. Gondosan válogattuk őket. Például a nem rég megjelent Andi Gladwin könyvet szerintem hamarosan az évtized egyik legnagyobb hatású kártyás könyveként fogják emlegetni, a By Forces Unseen korábbi példányai pedig az elmúlt években több száz dollárokért cseréltek gazdát a világ neves close-up bűvészei között, ezért rögtön lecsaptunk a második kiadás néhány darabjára. A The Nine of Diamonds pedig kifejezetten miattam került be a bolt kínálatába, mert ez a könyv az én egyik személyes kedvencem.” – árult el néhány érdekességet István az új bűvészkönyvek kapcsán. 

A Figaro Bűvészbolt egész nyáron nyitva tart, az üzletben István, Péter és Alex várja az érdeklődőket.