Infó

Elérhetőségeink

Címünk

1114. Budapest, Bartók Béla út 31.

Nyitva

HÉTKÖZNAP: 12:00-18:00, SZOMBATON: 10:00-14:00.

Keress bennünket!

Telefon: +36209938235, Email: szaboistvanbuvesz@gmail.com

Miért NEM érdemes online vásárolni?

Mert személyesen teljesen más élmény – a Figaro Bűvészboltban élőben bemutatva nézheted meg trükkjeink többségét, vásárlás előtt kedvedre válogathatsz csomagjaink közül, bontott kártyáinkat te magad is kipróbálhatod és nem utolsósorban találkozhatsz a Figaro Bűvészbolt profi bűvészeivel is, akikkel bármikor beszélgethetsz egy jót, szívesen adnak tanácsot és szívesen segítenek. Élőben az igazi. 🙂 

viral-marketing.png

Ha rendelsz, ilyen szállítási opcióid vannak:

Csomagjainkat a GLS szállítja házhoz országszerte. 

1. Személyes átvétel a Bűvészboltban: nincs semmi plusz költséged, mi összekészítjük a csomagodat az üzletben – te jössz, készpénzben fizetsz és még trükköt is mutatunk neked. 

2. EXPRESSZ szállítás: te leadod a rendelésed, kifizeted a bankkártyáddal, mi nagyon örülünk majd a pénznek és lelkesen összerakjuk a csomagodat. A csomag átlagosan 1-4 munkanap alatt van ott nálad és 2100 Ft-ba kerül a szállítási díj.

Ha 22.500 forint felett rendelsz, automatikusan megjelenik egy ingyenes szállítási lehetőség is, ekkor mi átvállaljuk a szállítási díjat, ugyanakkor kicsit lassabban is dolgozunk, tehát néhány nappal tovább tarthat a csomagod kézbesítése.

(A korábbi előreutalásos és utánvétes opcióinkat megszüntettük: sokkal egyszerűbb néhány másodperc alatt bankkártyával fizetni, neked sincs felesleges plusz macerád és mi se izgulunk, hogy kifizeted-e a már összekészített csomagodat.)