PODCAST: Ilyen lenne Susán Péter bűvészdoboza felnőtteknek!

PODCAST: Ilyen lenne Susán Péter bűvészdoboza felnőtteknek!

Játékos kihívás elé állítottuk Susán Pétert a Figaro Bűvészbolt új podcastjében: a bűvészmesternek a műsorban mindössze egy perc állt rendelkezésére, hogy elképzelje és megálmodja felnőtteknek szóló kezdő bűvészdobozát. Péter sikeresen megoldotta a kihívást és a hatvan másodperces visszaszámlálás végén megnevezte az igen sokszínű összeállítását. 

Lássuk tehát, mit ajánl a legeredményesebb bűvésztanárnak járó Corodini Vándorserleggel is kitüntetett Susán Péter kezdők részére – avagy ha a valóságban is létezne az SPBD szett (“Susán Péter Bűvészdoboz”), ezekből a Figaroban is kapható trükkökből állna: Stripper, Bye Bye Bicycle, Varázstoll, Gondolatolvasó kocka, Professor’s Nightmare, Érmegyártó, Csodalámpa, Cups and Balls.

"Sikerült, itt a listám: Stripper kártyacsomag, Bye Bye Bicycle, Varázstoll, Gondolatolvasó kocka, Professor’s Nightmare kötéltrükk, Érmegyártó, Csodalámpa, Cups and balls!
Susán Péter

A játékos kihívás a Figaro Bűvészbolt szakmai podcastjének új epizódjában történt meg, ahol Péter közel 30 percen keresztül beszélt arról, szerinte hogyan érdemes megtenni a kezdő lépéseket a bűvészetben és mik azok a kötelező kellékek és alapfogások, amelyek nélkül nem bűvész a bűvész. A teljes műsor itt hallgatható meg: