Professor’s Nightmare kötéltrükk – online videós mesterkurzus és kötélszett Susán Péterrel

3 590 Ft

Ez a legjobb kötéltrükk: az elképesztő három-köteles mutatvány! A hatás leírhatatlan, három különböző hosszúságú kötél egyforma hosszú lesz, összekapcsolódik, szétválik, végül aztán egyetlen hosszú kötél lesz a háromból! A csomag egy kötélszettet és egy 34 perces online videós mesterkurzust tartalmaz (Susán Péter főszereplésével, magyar nyelven), amely lépésről lépésre és részletesen tanítja meg még a legfinomabb fogásokat is. A videót egy ún. “gyakorló session” zárja, ahol még egyszer megtekinthető a teljes rutin egy másik kameraállásból (az előadó szemszögéből, hátulról). A kötél pamutból készült és hogy egy életen keresztül tudd használni, elvarrtuk a végeit.

Leírás

 

Közel 20 évvel ezelőtt Susán Péterrel, az akkori fiatal generáció egyik legígéretesebb tehetségével kötéltrükkös oktató DVD-t forgattunk a Figaroban. A DVD óriási siker lett, több mint 1.000 darab fogyott belőle a Figaroban, sőt: az első megjelenést követő években a Corodini bűvészversenyein sorra szerepeltek úgy fiatalok, hogy az oktatóvideón szereplő rutint adták elő és mutatták be. A videót 2023-ban újraforgattuk!

A titkos online videó magyarázat (amely a megvásárolt csomagban található linken és QR kódon keresztül érhető el) fejezetei:

00:00 Intro
00:45 Előadás
03:35 A kötelekről (hosszúság, tanácsok)
05:10 Előkészület, kötelek összehajtása
06:53 1. fázis magyarázata (három egyforma kötél lesz)
10:10 2. fázis magyarázata (kötelek átszámolása)
13:08 3. fázis magyarázata (két kötélből egy kötél, kötélkarikák összekapcsolódása és szétszedése)
20:21 4. fázis magyarázata (csomó leszedése)
21:34 5. fázis magyarázata (egy nagy kötél lesz belőle), tanácsok
24:37 Gyakorló session