Nem állunk meg: elhozzuk Latin-Amerika bűvészbajnokát is Budapestre!

Nem állunk meg: elhozzuk Latin-Amerika bűvészbajnokát is Budapestre!

Izgalmas évünk van és még messze nincs vége: megszerveztük eddig az ország legnagyobb szakmai bűvészkonferenciáját, elhoztunk Rafael Benatart személyében egy világsztár close-up bűvészt, most meg Ignacio Lopezt látjuk vendégül – Dr. Szabó G. Gábor és a Figaro Bűvészbolt közös szervezésében. 

KI AZ AZ IGNACIO LOPEZ ÉS MIT CSINÁL Ő ITT?

Egy zseni: Latin-Amerika bűvészbajnoka, stand-up és parlour bűvész. Azért hozzuk őt Budapestre október 19-én, hogy két órás szemináriumában tanítsa meg repertoárjának legjobbjait. Itt persze nem áll meg a program, a délutáni oktatást egy laikus közönség számára is nyitott showműsor, a Varázs-Szalon újabb előadása követi. A Varázs-Szalon házigazdája természetesen változatlanul Dr. Szabó G. Gábor – nemzetközi referenciákkal rendelkező kártyabűvész, az Escorial és a Magic Circle tagja, IBM Territorial Vice President, a 2017-es Corodini Gyűrű díjazottja – lesz. Gábor az esemény házigazdájaként maga is bemutat néhány trükköt, pódiumon beszélget majd a világ élvonalába tartozó argentín bűvésszel annak eddigi pályafutásáról és természetesen látható lesz legismertebb varázslataival maga Ignacio Lopez is.

MILYEN TRÜKKÖKET CSINÁL MAJD IGNACIO A SZEMINÁRIUMBAN?

Nos, ez érdekes kérdés – szemináriumának jórésze olyan trükkökből áll, amelyeket nagyobb közönség előtt lehet bemutatni. Ez Ignacio védjegye, ettől lett ismert először a környező országokban (Uruguay, Peru, Brazília, Kolumbia, Mexikó), később világszerte. (Egyébként Juan Tamariz Escorial nevű rangos workshopjának is meghívottja, ami nem kis szó.) Tehát: Ignacio parlour és stand-up mutatványokkal készül, egyébként pedig többnyire klasszikus trükköket és kellékeket gondol újra műsoraiban – újságtépés, a kiemelkedő kártya, kendő- és kötélmutatványok.

HOGY VEHETEK RÉSZT RAJTA ÉN IS?

Nos, ha jegyet veszel. A részletes infókat itt találod, de: ha elővételben vásárolsz a Figaro Bűvészboltban október 12-ig, akkor kedvezményesen juthatsz hozzá kombinált belépődhöz (ezzel bejutsz a szemináriumra és a showra), ennek ára 5.500 forint. Persze úgy az igazi, ha laikus barátaidnak is megmutatod a műsort, elővételben 2.500 forintért kaphatsz Varázs-Szalon show belépőket. Érdemes időben vásárolnod, mert a szeminárium napján már minden drágább lesz… 🙂

Csináltunk egy menő aloldalt is a weblapunkon ennek, nézd meg: https://www.figarobuveszbolt.hu/ignacio-lopez-szeminarium/

És itt egy videó is Ignacioról.