- 2019.10.19. Africafe -

Ignacio López szeminárium és Varázs-Szalon SHOW

Latin-Amerika bűvészbajnoka

Büszkén jelenthetjük, Dr. Szabó G. Gábor és a Figaro Bűvészbolt közös szervezésében októberben Magyarországra érkezik az argentín Ignacio López.

Trükkök ÉLŐBEN

Szívesen tanulnál ÉLŐBEN parlour és stand-up trükköket? Október 19-én Ignacio López két órás szemináriumában magyarázza el  repertoárjának legjobbjait, majd sztárvendége lesz egy exkluzív Varázs-Szalon előadásnak.  

Ki az az Ignacio López?

Latin-Amerika bűvészbajnoka, parlour és stand-up bűvész. Ignacio először a környező országokban vált ismertté (Uruguay, Peru, Brazília, Kolumbia, Mexikó), később díjnyertes műsorával és szemináriumi programjával az egész világot bejárta. Tamariz Escorial nevű rangos workshopjának meghívottja. Klasszikus trükköket és kellékeket gondol újra műsoraiban – újságtépés, a kiemelkedő kártya, kendő- és kötélmutatványok.

Nem csak szeminárium

A délutáni oktatást – Ignacio López szemináriumát – egy laikus közönség számára is nyitott showműsor, a Varázs-Szalon újabb előadása követi.

Dr. Szabó G. Gábor – nemzetközi referenciákkal rendelkező kártyabűvész, az Escorial és a Magic Circle tagja, IBM Territorial Vice President, a 2017-es Corodini Gyűrű díjazottja – az esemény házigazdájaként maga is bemutat néhány trükköt, pódiumon beszélget majd a világ élvonalába tartozó argentín bűvésszel annak eddigi pályafutásáról és természetesen látható lesz legismertebb varázslataival maga Ignacio Lopez is.

Időpont: október 19. (szombat), szeminárium 15.45-től, show: 18:30-tól.
Helyszín: AFRICAFE Club, Budapest, Kinizsi u. 2-6. 

Jegyek elővételben a Figaro Bűvészboltban és az előadás előtt a helyszínen!

Helyszínen vásárolható jegyek: szemináriumi belépő 5.000 forintért, show belépő 2.500 forintért.

showreel.

Nézd meg teljes egészében Ignacio López showreeljét, majd találkozzunk október 19-én az Africaféban – tanulj trükköket Latin-Amerika bűvészbajnokától!