Kérdezz-felelek: gyakran ismételt kérdések Latin-Amerika bűvészbajnokának budapesti látogatásáról!

Kérdezz-felelek: gyakran ismételt kérdések!

Október 19-én Budapesten tart oktató szemináriumot és a Varázs-Szalon bűvészshow sztárvendége lesz Ignacio López, tehát Latin-Amerika bűvészbajnoka. Nagyon sokat kérdeztetek tőlünk az eseményről, ezeket most egy csokorba gyűjtöttük, kezdődjön a Kérdezz-felelek.

HOGY KELL ELKÉPZELNI EGY ILYEN SZEMINÁRIUMOT? MEHETEK AKKOR IS, HA MÉG CSAK MOST KEZDTEM EL BŰVÉSZKEDNI? 

Így fog kinézni: a szeminárium során körbeüljük Ignaciót, aki két órán keresztül folyamatosan a saját trükkjeit magyarázza majd. Az oktatásra Ignació díjnyertes trükkjeivel készül – lesz köztük nehezebb és könnyebb is -, de ami a lényeg, közelről láthatsz egy világsztárt és beleláthatsz a fejébe, hogyan gondolkodik a bűvészkedésről. Akkor is gyere, ha csak kezdő vagy, esetleg hobbista érdeklődő – egyszerűen az élmény és az óriási inspiráció miatt már önmagában is megéri. Meg lehet közös képed Latin-Amerika bűvészbajnokával, amivel tudsz menőzni facebookon és instán. 

ÉRTENI FOGOM A SZEMINÁRIUMOT? NEM TUDOK ANGOLUL.

Hogyne, a bűvészet nyelve univerzális, ráadásul a műfaj elég vizuális, látni és érteni fogsz mindent. A szeminárium nyelve angol lesz és bár felesleges fordítással nem húzzuk majd az időt, mert úgy több trükk fér bele az időbe, de ha lényeges infók hangoznak el angolul – mondjuk egy trükk hátteréről, vagy az előadásmódról -, azokat azonnal fordítjuk, ne aggódj. 

MILYEN TRÜKKÖKET CSINÁL MAJD IGNACIO A SZEMINÁRIUMBAN?

Nos, ez érdekes kérdés – szemináriumának jórésze olyan trükkökből áll, amelyeket nagyobb közönség előtt lehet bemutatni. Ez Ignacio védjegye, ettől lett ismert először a környező országokban (Uruguay, Peru, Brazília, Kolumbia, Mexikó), később világszerte. Tehát: Ignacio parlour és stand-up mutatványokkal készül, egyébként pedig többnyire klasszikus trükköket és kellékeket gondol újra műsoraiban – újságtépés, a kiemelkedő kártya, kendő- és kötélmutatványok.

EZ EGY ÚJABB DEALER DEMO LESZ, AHOL A SAJÁT KELLÉKEIT AKARJA RÁNKSÓZNI? 

Dehogy, a korábbi években szervezett szemináriumainknak is az volt a lényege, hogy használható és gyakorlati trükkökkel a zsebetekben menjetek haza – olyan trükkkökkel, amelyeket hétköznapi eszközökkel, kártyával, kötéllel és kendővel is be tudtok mutatni. Most sem lesz másként.

HOGY VEHETEK RÉSZT RAJTA ÉN IS?

Nos, ha jegyet veszel. A részletes infókat itt találod, de: ha elővételben vásárolsz a Figaro Bűvészboltban október 12-ig, akkor kedvezményesen juthatsz hozzá kombinált belépődhöz (ezzel bejutsz a szemináriumra és a showra), ennek ára 5.500 forint. Érdemes időben vásárolnod, mert a szeminárium napján már minden drágább lesz… 🙂 Csináltunk egy menő aloldalt is a weblapunkon ennek, nézd meg: https://www.figarobuveszbolt.hu/ignacio-lopez-szeminarium/

HOZHATOM A CSALÁDOT ÉS A BARÁTAIMAT?

A szemináriumot nem érdemes végignézniük, de hozd el laikus ismerőseidet az esti showra: Ignacio a Varázs-Szalon Bűvészshow sztárvendége lesz majd, ahol repertoárjának legjobbjait mutatja be élőben. A műsor házigazdája Dr. Szabó G. Gábor – nemzetközi referenciákkal rendelkező kártyabűvész – lesz majd, aki maga is mutat majd néhány trükköt és pódiumon beszélget majd Latin-Amerika bűvészbajnokával pályafutása legizgalmasabb állomásairól és sikerének titkáról.