Startol az Eleven Tavasz 2024-ben is: szombaton szabadtéri bűvészműsorral!​

Startol az Eleven Tavasz 2024-ben is: szombaton szabadtéri bűvészműsorral!

Május 3-4. között pezsdíti fel programokkal a Bartók Béla Boulevard-t a számunkra is kedves tavaszi fesztivál sorozatunk, ahol az elevenedés, éledés és ébredés témák kapják a főszerepet. Színes köztéri programokkal vár mindenkit a főszervező Bartók Boulevard Egyesület a Gellért és a Gárdonyi téren, valamint a Feneketlen-tónál. Szombat délután utcai bűvészműsorral készülnek a Figaro Bűvészbolt bűvészei!

Varázslat a Bartókon

A Figaro Bűvészbolt bűvészei egy különleges bűvészműsorral és utcai performasszal kedveskednek a közönségnek az Eleven Tavasz egyedülálló kulturális forgatagában – A BBB KultPont előtt (Bartók Béla út 46.). Lufinyelés, pénzvarázslás, cilinder és kártyatrükkök is lesznek. Az esemény szombat délután 5-kor kezdődik, 1 órás időtartamú és a részvétel ingyenes.

A fellépők

SZABÓ ISTVÁN: a Figaro Bűvészbolt tulajdonosa, a stand up comedy elemeit a bűvészettel ötvöző színpadi szemfényvesztés mestere. 2015-ben a milánói Világkiállítás (EXPOMilano) hivatalos bűvészeként több mint ötezer nézőt kápráztatott el.
SZŐKE KISS VINCE: a Figaro Bűvészbolt bűvésze, a fiatal bűvész generáció egyik legkreatívabb előadója, 2022-ben Spanyolországban lépett fel, ahol hazánkat képviselte egy cirkuszi produkcióban.
ELVARÁZSOLUNK – hogy ezzel is megmutassuk, a Bartók az univerzum legjobb helye.

Eleven kulturális forgatag

Újra átmozgatja a Bartókot az összművészeti és közösségi programok sora: a “boulevard” kétnapos tavaszi fesztiválja idén főként a közösségi és családi programokra fog fókuszálni: több mint száz olyan programba csatlakozhatunk be a hétvégén, amik között lesznek koncertek, társasjátékok, kiállítások, közösségi kertészkedés és ügyességi programok is. Az esemény online programfüzete az alábbi linken érhető el: https://online.fliphtml5.com/uhucw/vbvc/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3ljbwcvAOYY_m_TFkyueB-2eqHIr72wFZAcPhIPeNohUAni-KA3Xjek24_aem_AeadK9HkWd4IFionMD0rGdsfVoMhBx969RwLSjNXDubRKY0USnp-Nk9oZ0-qW2Cvl1aQiHkMnEsf0owcUttbGJk7#p=1