Karácsonyi trükkválasztó

Segítünk

Találjuk meg együtt a tökéletes karácsonyi ajándékot.

A Figaro Bűvészbolt pultja mögött több mint ötven esztendeje vagyunk a tanácstalan szülők, rokonok és barátok segítségére – ötleteinkkel, trükkjeinkkel és szakmai tapasztalatainkkal mindent megteszünk, hogy megtaláljátok a tökéletes karácsonyi ajándékokat. Azonban nem csak személyesen tudunk segíteni, a KARÁCSONYI TRÜKKVÁLASZTÓ azért jött létre, hogy segítsünk, ha elakadtál, miközben a webshopot böngészted.
Kattints a címekre a legördülő infókért. 

A varázslatok világából hozott tudást a gyerkőcök az élet megannyi területén tudják majd kamatoztatni, javítja a kommunikációs és előadói készségeket, a kézügyességet, a kreatív gondokodást és segít az önismeretben is. Ha biztosra szeretnél menni, ennek a korosztálynak a Kicsiknek menüpontban tuti ideális trükköket találsz.

Néhány konkrét ötlet:

Figaro Bűvészdoboz
A bűvész kifestő könyve
Golyóskehely
Gondolatolvasó kocka
Varázslatos poharak és golyók
Bye Bye Bicycle 
Ugró Varázspálca
Mini kötél illúzió

Évről évre közelről látjuk, miként bontogatják szárnyaikat tehetséges és amibíciózus fiatalok. Így azt is tudjuk, milyen kellékekre van szükség az első lépcsőfokok megtételéhez: ezeket Kezdőknek menüpontunkban találod. 

Néhány konkrét javaslat: 

Azok a trükkös kártyacsomagok, amelyekkel többféle trükköt is lehet csinálni: Svengali.
Botania csomag
Varázskendő
Bye Bye Bicycle 
Összekapcsolódó karikák
Gondolatolvasó kocka
Megjelenő bot
Varázstoll
Cigaretta átváltoztató

Ugye te sem akarod azt hallgatni – miközben egy csillagszóró van a kezedben -, hogy: ”óó, ez a trükk már megvan”, vagy ”ez nem is tetszik”. Menj biztosra, van néhány olyan bűvészeszköz és kiegészítő, aminek egy bűvész mindig örül. Ezek olyan fogyóeszközök, amik egy idő után elhasználódnak:
kártya,
bűvészkötél,
thumb tip,
loop,
pk ring
.

Vagy hosszabb távon ugyan, de ugyanígy elhasználódhatnak az összekapcsolódó karikák, vagy egy műanyag megjelenő bot is. 

Ha a pasid/rokonod bűvész és él-hal a kártyákért, egy prémium minőségű csomaggal nem lőhetsz mellé. Ezek nem cinkelt, preparált, vagy trükkös csomagok, de nagyon szépek és extrán jó minőségűekbiztos megdobogtatod velük az ajándékozott szívét, ráadásul az sem fogja zavarni, ha te Szenteste megint a Reszkessetek betörőket akarod nézni a tévében, mert egész éjszaka a karácsonyfa alatt fog üldögélni a kártyáival. A kártyák menüpont itt érhető el.

És ha még mindig tanácstalan vagy, nézz szét az újdonságok között – ezek a trükkök jó eséllyel nincsenek meg neki.

Nem csak bűvészek számára rejt különleges érdekességeket a Figaro Bűvészbolt. Ha emlékezetes, de mégsem hivalkodó ajándékot keresel, ott a:

Micro – ez egy bosszantó kis játék, ahol hiába próbálkozik a karácsonyi asztal mellett MINDENKI:  a kampót lehetetlen a gumikarikába akasztani – kivéve akkor, ha tudjuk a titkot -, 

Kincsesláda – ez egy kinyithatatlan dobozka, amit csak az tud mégis kinyitni, aki tudja doboz működésének trükkjét,

Cigaretta átváltoztató – minden társaságban van legalább egy dohányos, ők imádni fogják ezt a trükköt: egy apró kis csőben el tudsz tüntetni egy cigarettát. 

Bye Bye Bicycle – EGY TELJES KÁRTYACSOMAG eltűnik: percek alatt elsajátítható, mindig hatásos, zsebben is elférő trükk.

A Figaro Bűvészboltban nem is egy pack small play big trükk lapul. Például a Svengali és a Stripper paklival nem csak egy, de többféle lélegzetelállító – ez nem túlzás – trükköt is bemutathatsz. A Kendővarázslat szett trükkös eszköze pedig az egyik legsokoldalúbb gimmick. 

Remek összeállítás kezdők számára – természetesen nem csak gyerekeknek – az üzlet legendás szettje, tehát a Figaro Bűvészdoboz. Az összeállításhoz nem csak részletes leírás, de online videómagyarázat is tartozik – a fantasztikus kellékek mellett persze.

Kelle Botond és Hajnóczy Soma könyve kezdőknek szól ugyan, de ideális ajándék lehet egy profi bűvész számára isnéhány mutatvány konkrétan még minket is meglepett itt a Bűvészboltban. Az ”Elképesztő trükkök” a HVG kiadó gondozásában jelent meg, igényes keményfedeles könyv több mint 300 fotóval. Szép karácsonyi ajándék.