Figaro Bűvészdoboz – szett kezdőknek

12 500 Ft

Több mint ötven esztendő tapasztalatával összeállítottunk egy kezdőknek – és nem csak gyerekeknek – való minőségi bűvészkészletet. Részletes leírással és online videómagyarázattal is. Nézd a trükköket ÉLŐBEN bemutatva – görgess le érte.

Elfogyott

Leírás

Milyen trükkök vannak a Figaro Bűvészdobozban? Golyóskehely, gondolatolvasó kocka, Svengali trükkös kártyacsomag, kendőeltűntetés, ugró varázspálca, érmegyártó trükk, varázscső, poharakon áthatoló golyók.

Miért jó még a Figaro Bűvészdoboz?

  1. Nem csak egy írott leírás tartozik hozzá: egy titkos jelszóval védett videón az összes trükköt megnézheted előadás közben és szintén videón láthatod a magyarázatokat is – profi bűvész bemutatásában.
  2. A plázákban kapható bűvészdobozok gyakran a ”nagy csomagolás, gagyi belső” elvet követik. Ezzel szemben a Figaro Bűvészdobozban jó minőségű kellékek és hosszú évek alatt tesztelt bűvésztrükkök szerepelnek.
  3. Nem csak gyerekeknek készítettük: azokat a mutatványokat válogattuk össze, amik az első lépéseket jelenthetik a bűvészetben – kortól függetlenül. A Figaro Bűvészdoboz ideális tehát felnőtteknek, de akár gyerekeknek is – a legkisebb varázslóknak 8-10 éves kortól javasoljuk a szettet.
  4. Ezek a kellékek külön is kaphatók a Figaro Bűvészboltban, ám úgy jóval többe kerülnek. Ha a szettet vásárolod meg és nem külön-külön a kellékeket, akkor több mint húsz százalékot spórolsz.