Bejelentés: itt a TOP 15, ők a Figaro Videóverseny legjobbjai!

Bejelentés: itt a TOP 15, ők a Figaro Videóverseny legjobbjai!

Véget ért a Figaro Bűvészbolt online közösségi bűvészversenyének közönségszavazása, máris mutatjuk, hogy az összesített eredmények alapján kik kerültek garantált nyereményt jelentő helyekre.

A Figaro Videóverseny legjobb 15 videósa véletlenszerű sorrendben: Macher Júlia, Lombos Márton, Árvai Kristóf, Ábel László, Szőke Kiss Vince, Illés Milán, Sárközi Barnabás, Dara Dániel, Vlasits Dávid, Szabó Cseke, Lakatos Tibor, Orbán András, Téglás Dániel, Válóczy Máté és Szűcs Balázs. A teljes videók a https://www.figarobuveszbolt.hu/versenyvideok/ aloldalon tekinthetők meg. 

A Figaro Videóversenyen nem csak a verseny győztese gazdagodik értékes nyereményekkel: a dobogósok és a TOP 15 helyezett videóinak készítői is nyernek a versennyel. A győztes 12 csomag standard Bicycle kártyát, egy 15.000 forint értékű vásárlási utalványt és egy legalább 15.000 forint értékű különleges Figaro ajándékcsomagot nyer. A verseny második és harmadik helyezettje a Figaro Bűvészbolttól egy-egy 5.000 forint értékű vásárlási utalványt kap, a negyedik és tizenötödik helyek között végzők pedig további egy-egy ezer forint értékű vásárlási utalvánnyal gazdagodnak. 

A teljes végeredményről, a pontos sorrendről és a győztes személyéről jövő pénteken rántjuk majd le a leplet, a júliusi Figaro JAM Sessionről ÉLŐ Facebook videóval jelentkeznek be a Figaro Bűvészbolt munkatársai – itt derülnek ki az eredmények. 

A Figaro Videóversenyre idén közel ötven nevezés érkezett, a videók hossza összesen körülbelül három és fél óra volt. A végeredményről a közönségszavazás mellett szakmai zsűri is döntött, Kaszányi Roland, Kelle Botond és Susán Péter értékelte a videókat. 

A Figaro Bűvészbolt csapata természetesen hálásan köszöni és gratulál a verseny minden részvevőjének – mindannyian sok időt és munkát fektettek videóik elkészítésébe és értékes tartalmakat hoztak létre.