Itt a Figaro Videóverseny zsűrije!

Itt a Figaro Videóverseny zsűrije!

Mostantól nyilvános a Figaro Videóverseny idei zsűrije: Kelle Botond, Kaszányi Roland és Susán Péter értékeli majd az amatőr és profi bűvészek által készített videós nevezéseket. 

ÍGY TÖRTÉNIK AZ ÉRTÉKELÉS
A zsűri tagjai egy-egy saját TOP 10-es sorrendet állítanak össze, amelyben a legjobbnak értékelt videó 10 pontot, a tizedik legjobbként értékelt videó 1 pontot kap. A zsűritől így egy versenyző összesen maximum 30 pontot kaphat. A végleges eredmény a zsűri és a közönségszavazás összesített pontjai alapján derül majd ki. 

A VERSENY
A Figaro Bűvészbolt online közösségi bűvészversenyére június 15-ig lehet jelentkezni, a győztes 12 csomag standard Bicycle kártyát, egy 15.000 forint értékű vásárlási utalványt és egy legalább 15.000 forint értékű különleges Figaro ajándékcsomagot nyer. Az üzlet felhívásának célja az online szakmai közösségteremtés mellett, hogy inspirálni tudja azokat a hobbibűvészeket és profikat, akik otthon tartózkodnak ezekben a hetekben. 

ISMERD MEG A ZSŰRIT
Kelle Botond ”home-office bűvész, karantén medzsik szakértő, a nézőmentes bűvészelőadások mestere”, hosszú éveken át a Figaro Bűvészbolt munkatársa, jelenleg az Illúzió Mesterei szuperprodukció kreatív producere. 

Kaszányi Roland több mint tizenöt év szakmai tapasztalatával a hazai bűvészélet kulcsfigurája, aki jelenleg a The Show Must Go On összművészeti kezdeményezés online bűvészelőadásainak főszervezője és előadója.

Susán Péter 2009 óta a Figaro Bűvészbolt bűvésze. Bejárta a világot, műsoraival Brazíliától kezdve az Arab emirátusokon keresztül egészen Távol-keletig már ámulatba ejtette a közönséget. Bűvésziskolát vezet.