TOP 3 Valentin varázslat

TOP 3 Valentin varázslat

Ha őszinték vagyunk, mind tudjuk: a nőknek valójában mit sem számít a romantika, a sárm, vagy a pénz. Igazából tudat alatt MINDEN nő BŰVÉSZTRÜKKÖKRE vágyik – és ez Valentin nap alkalmából fokozottan így van. A Figaro Bűvészbolt csábítás terén is szakértőnek számító kollégái összeállították neked a legjobb Valentin napi mutatványok toplistáját. Lássuk:

1. FÁKLYÁBÓL RÓZSA
A tökéletes trükk: ott vagytok egy elengáns étteremben, éppen lapozgatjátok az étlapot, amikor te hirtelen előhúzol egy égő fáklyát, amit aztán rózsává varázsolsz. Az a szép ebben a mutatványban, hogy garantáltan az egész étterem téged fog nézni, így természetesen minden nő is. Romantikus mutatvány.

2. BOTÁNIA 
Két-két kártyalap megtalálja a párját – pont úgy, ahogy ti is. Igazán gyönyörű, ráadásul a kártyalapok hátán szép virágok vannak.

3. RATTLE BOX
Néha hajlamosak vagyunk túlzásba esni, amikor ajándékozásról van szó: komoly hibát követhetsz el például azzal, ha Valentin nap alkalmából MEGKÉRED A BARÁTNŐD KEZÉT. Ezért jó a Rattle Box bűvészkellék: visszakéred a hölgytől a gyűrűt, beleteszed egy mutatós fadobozkába – és a gyűrű, volt – nincs. Eltűnik. Volt gond, nincs gond. Szívesen.

A trükkök címére kattintva megnézheted a mutatványokat videón is.