BREAKING! Újra közösségi programok a Figaroban, néhány nap múlva itt az első Jam Session

BREAKING! Újra közösségi programok a Figaroban, néhány nap múlva itt az első Jam Session

Újra közösségi programokat szervez a Figaro Bűvészbolt: nyáron megújult formában és gyakrabban jelentkezik a Figaro Jam Session és ismét lesz Street Magic Nap is. Az első Jam június 28-án lesz, a részvétel továbbra is ingyenes. 

“Sokáig nem találkozhattunk a vírus miatt, ezért arra gondoltunk, nyáron megduplázzuk a Figaro Jam Session alkalmakat. Havonta kétszer találkozhatunk majd, az egyik Jamen az eddig szokásos tematikával várunk mindenkit, tehát lesz szeminárium, de közös ötletelés és bűvészkedés is. A másik alkalommal klasszikus klub jellegű estét tartunk, sokkal kötetlenebb lesz, bűvészkedünk egymásnak, beszélgetünk, fröccsözünk. Jó lesz.“ – árulta el Szabó István, a Figaro Bűvészbolt tulajdonosa. 

A Figaro Jam Session célja élő és inspiráló platformot biztorsítani a budapesti hivatásos és amatőr bűvészek számára: a jó hangulatú és barátságos szakmai események fókuszában a kreatív alkotómunka lehetősége, a közös gondolkodás és bűvészkedés áll. 

A nyári Figaro Jam Session foglalkozások kéthetente hétfőn 18:00-tól kezdődnek, az első kötetlen alkalom június 28-án, az első szeminárium július 12-én lesz és Máté Levente tartja majd. 

Várunk minden 14 év feletti amatőr és profi bűvészt. A kötetlen alkalmakra nem szükséges regisztrálni, maszk viselése nem, de a védettségi igazolvány felmutatása kötelező. Ingyen ásványvízzel és a felnőttek számára fröccsel készülünk.