Micsoda szeptember: újra közösségi programok a Figaroban - JAM Kelle Botonddal, Street Magic Nap és Eleven Ősz!

Micsoda szeptember: újra közösségi programok a Figaroban - JAM Kelle Botonddal, Street Magic Nap és Eleven Ősz!

“A Figaroba tegnap beszökött az Ősz, Bartók Béla útján suhant nesztelen, kánikulában, halk lombok alatt és találkozott velem.” – már annak idején Ady Endre is nagyon várta az őszt, mert tudta, számtalan közösségi és szakmai program várja majd a bűvészet szerelmeseit minden szeptemberben a Figaroban. Mutatjuk az idei szeptember programjainkat: 

Figaro Street Magic Nap -szeptember 16.

Bűvészkedj velünk együtt és próbáld ki élesben legújabb trükkjeidet: újra megrendezzük a Street Magic Napot, ahol bevesszük a Gárdonyi tér melletti parkot és a Feneketlen-tó környékét – jól elvarázsoljuk majd trükkjeinkkel az összes piknikezőt, járókelőt és a hétvégi Eleven Ősz fesztivál részvevőit. Részletes infók, kezdés és program itt: https://www.facebook.com/events/339903605134903

Jam Session, vendég: Kelle Botond – szeptember 4.
 
A Figaro Bűvészbolt igen gyakran ESTÉNKÉNT IS élettel telik meg. Trükköket mutatunk egymásnak, ingyenes szemináriumokat szervezünk, ötletelünk, bűvészkedünk, beszélgetünk. Első őszi vendégünk Kelle Botond lesz. Szemináriumában néhány kedvenc mutatványát és különleges ötletét osztja meg a jelenlévőkkel, illetve érdekes titkokat árul el a svédországi Conjuring Workshop alkalmával tanultakból.
Figyelem, az esemény regisztrációhoz kötött, a férőhelyek száma limitált, infók a Facebook eseményben: https://www.facebook.com/events/281443131160150/
 
Eleven Ősz, Varázslat a Bartókon – szeptember 16.
 
Az Eleven Ősz a Bartók Béla Boulevard és a kulturális sokszínűség művészeti ünnepe. Több mint 100 program lesz pénteken és szombaton a városban: kiállítások, irodalmi felolvasások, színházi és zenei programok. A Figaro Bűvészbolt bűvészei pedig egy különleges bűvészműsorral és utcai performasszal kedveskednek a közönségnek az Eleven Ősz egyedülálló kulturális forgatagában. Lufinyelés, pénzvarázslás, cilinder és kártyatrükkök – a KultPont előtt.