Szeptemberi bűvészprogramok

Szeptemberi bűvészprogramok

Kiss Balázs előadása először látható majd a Budapest Parkban, visszatér Molnár Szabolcs estje a Lámpásba, Rolando showja pedig az Óvóhelyre – máris mutatjuk nektek a szeptemberi bűvészprogramokat.

ELŐADÁSOK:
Kiss V. Balázs – Illúzió Testközelből // Budapest Park
2020. SZEPTEMBER 21., HÉTFŐ, 19:30 
Az Illúzió Testközelből műsor egy egyedi előadás, amiben a mutatványokat nem méterekre a színpadtól, hanem testközelből csodálhatják majd a vendégek. Aki szeretné átélni a mentalizmus és a kézügyesség csodáit közvetlen közelről, vagy megtapasztalni, hogy milyen érzés, amikor nem tudunk hinni a saját szemünknek, annak szeptember 21-én a Budapest Parkban van helye!
Infók és jegyek itt: https://www.budapestpark.hu/events/kiss-balazs-20200921

Rolando Magic Night – vendég: Pánisz Ádám zsonglőr [Óvóhely]
2020. SZEPTEMBER 10., CSÜTÖRTÖK, 19:30
Egy varázslatos, vidám és szórakoztató este Rolando bűvésszel és vendégeivel. A havonta megrendezésre kerülő showban a mágus által meghívott művészeket, előadóművészeket ismerheti meg a publikum egy bűvészműsor keretein belül. Kaszányi Roland, azaz Rolando bűvész a hazai bűvész élet egyik kiemelkedő alakja. Több mint 15 éve varázsolja el humorával és kézügyességével a közönséget.
Infók és jegyek itt: https://ovohely.jegy.hu/program/rolando-magic-night-vendeg-panisz-adam-zsonglor-119307

ÚJRA Varázslat a Lámpásban! – Molnár Szabolcs bűvészműsora
2020. SZEPTEMBER 15., KEDD, 19:00
Kéthetente kedden újra a megszokott jó hangulattal és új mutatványokkal várunk benneteket! Ha eljössz tanúja lehetsz a modern bűvészet és mentalizmus varázslatának Molnár Szabolcs, mentalista bűvész előadásán!
Infók itt: https://www.facebook.com/events/374847103561975/

SZAKMAI PROGRAMOK: 

Figaro Jam Session – előadó: Hajnal Máté
2020. SZEPTEMBER 15., KEDD, 18:30
Havonta egyszer élettel telik meg este is a Bűvészbolt – hívunk egy profi bűvészkollégát, aki rövid bemutatót tart, aztán elmagyaráz néhány trükköt a saját repertoárjából. Ezzel ugyanakkor még nincs vége a Jam Session programjának, csatlakozz te is az előadók sorához és mutasd meg azt a trükköt, mutatványt, amin épp dolgozol – mi meg majd jól kielemezzük. További infók hamarosan.