Mostantól így veheted át rendelésedet SZEMÉLYESEN - pluszköltség nélkül.

Mostantól így veheted át rendelésedet SZEMÉLYESEN - pluszköltség nélkül.

Bár a kijárási korlátozások fővárosi enyhítéséig a Figaro Bűvészbolt továbbra is zárva tart, mostantól az online kiszállítás mellett személyes átvételre is van lehetőségetek az üzletnél.

Add le rendelésedet a figarobuveszbolt.hu oldalon, jelöld meg a személyes átvétel opciót, majd írd meg nekünk a megjegyzés rovatban, hogy mikor jönnél el hozzánk a csomagodért és mi ott várunk majd az üzletben. 

Néhány fontos infó:

  • Ha hatvanöt alatti fiatal vagy, hétköznap dél és délután három óra közötti időpontot jelölhetsz csak. Amennyiben nyugdíjas vagy – akkor először is: bocs a tegezésért -, délelőtt tizenegytől délig várunk téged.
  • Most mi is kevesebbet dolgozunk, így nem  vagyunk bent mindig, de az általad megjelölt időpontban és az azt követő fél órában tuti várunk rád.
  • Az egészségügyi előírásokat továbbra is betartjuk és komolyan vesszük a szociális távolságtartást is, a csomagot így előre összekészítjük neked és az üzlet bejárata előtt adjuk oda neked.
  • Csak az összekészített csomagodat tudod átvenni. Előadni és ajánlani a jelenlegi helyzetben – hiába imádunk bűvészkedni – nem tudunk neked további trükköket. 
  • Készpénzzel tudsz fizetni. Lehetőleg pontos összeget hozz nekünk, mert nem vagyunk nyitva, így váltópénz sincs sajnos a kasszában. 

Éljük túl.