AJÁNLÓ: A Figaro bűvésze lesz a következő Varázs-Szalon show vendége!

AJÁNLÓ: A Figaro bűvésze lesz a következő Varázs-Szalon show vendége!

Szőke Kiss Vince kollégánk lesz Dr. Szabó G. Gábor kártyabűvész vendége a következő Varázs-Szalon előadás során. Az esemény július 19-én 18:30-tól lesz az AfriCaféban, a felhívás szövege az alábbiakban olvasható:

Az 53. Varázs-Szalon és Dr. Szabó G. Gábor kártyabűvész, házigazda vendége Szőke Kiss Vince feltörekvő, fiatal bűvész lesz!

Mi várható:
Természetesen amellett, hogy mindketten bűvészkedünk is, beszélgetünk Vincével eddigi karrierjéről, inspirációiról, a kreatív alkotási folyamatról, versenyeiről és természetesen a közönség is kérdezhet!

Vince a fiatal bűvész generáció egyik legkreatívabb alakja, és ez az előadásain egyaránt meglátszik. A 2019-es Figaro Bűvészversenyen a rangos 3. helyet szerezte meg. 2022-ben pedig Spanyolországban lépett fel, ahol hazáját képviselte egy cirkuszi produkcióban. Hétköznapokban a Figaro Bűvészboltban szokta megtanítani az kezdő bűvészeknek első mutatványaikat, illetve a Repülő Seprű kávézóban szokta elvarázsolni a hely vendégeit. Gyakran új mutatványokon keresztül, néha pedig régieket újragondolva varázsolja el a közönséget közel 13 éves tapasztalatával a mágia világában. Ha szeretnéd megismerni Vince pályafutását személyesen akkor itt a helyed!

Jegyár: elővételben (július 19. 15 óráig!), jelentős kedvezménnyel: 3.000 Ft, a Figaro Bűvészboltban, illetve foglalás e-mailben:
Dr. Szabó G. Gábor (buvesz@szabogg.hu).

Ha lesz még hely, az előadás előtt helyszínen is megvásárolható 5.000 Ft-ért, minden esetben készpénzes fizetéssel!

Résztvevők:
Szőke Kiss Vince bűvész
Házigazda – Dr. Szabó G. Gábor:
„Inspiratív bűvészet – intelligens embereknek” – ez a nemzetközileg is elismert és díjazott Dr. Szabó G. Gábor kártyabűvész jelmondata.
Gábor különböző témájú önálló estjei, illetve céges és egyéb rendezvényeken való fellépései mellett megálmodója, alapítója és házigazdája a Magyarországon egyedülálló „Varázs-Szalon” sorozatnak.
Honlap: www.szabogg.hu
E-mail: buvesz@szabogg.hu
Tel. +36-30-2463914