WOW: Shin Lim újraforgatta a Bad Guy videóját! (videó)

WOW: Shin Lim újraforgatta a Bad Guy videóját! (videó)

A világbajnok bűvész – aki az amerikai Got Talent tehetségkutató showműsort is megnyerte – újraforgatta napjaink egyik legnépszerűbb videóklipjét, Billie Eilish Bad Guy című dalát.

BŰVÉSZET ÉS ZENE

A kanadai bűvész saját facebook oldalán arról számolt be, hogy a forgatás két teljes napig tartott. Shim Lim videójából nem csak az eredeti klip hangulata, jellegzetes színvilága és videós technikája köszön vissza, de különleges módon találkozik a zene és a bűvészet is. Ugyanakkor nem kell messze mennünk ahhoz, hogy tudjuk, több világhírű bűvész is felhasználta már trükkjeiben a popzenét, Hajnóczy Soma (Magyarország kétszeres világbajnok bűvésze) például több mint harminc magyar sláger közreműködésével alkotott meg egy kártyatrükköt – ezt az Illúzió Mesterein személyesen is láthatta közel 10.000 néző, de a YouTube-on több mint 700.000 megtenkintésnél jár a videó.

NAGYON MEGY

A Bad Guy című dalhoz tartozó klip már-már ikonikussá vált, több paródiavideó és különleges feldolgozás készült hozzá, az egyikben – ahol egy macskáé a főszerep – maga az énekesnő is személyesen szerepelt. Shin Lim videóját néhány nap alatt majdnem kétszázezren nézték meg YouTube-on.