Jön az őszi évad: újabb ingyenes szemináriumok és közösségi programok!

Jön az őszi évad: újabb ingyenes szemináriumok és közösségi programok!

Indulnak a Figaro Jam Session őszi szakmai programjai: kéthetente hétfőnként ingyenes szemináriumokkal, közösségi programokkal és workshoppal vár a Figaro Bűvészbolt csapata. Október 11-én este Szabó István (az üzlet tulajdonosa), majd 25-én Béres Benedek tart szemináriumot. 

A programokról: 

Október 11-én este Szabó István az amerikai John Bannon munkásságából készül néhány erős, vizuális, de könnyű kártyatrükkel. Bannon több mint harminc éve a nemzetközi kártyabűvészet meghatározó alakja, a szemináriumon megismerheted többet között a Mester különleges kártyatranszpó variációját, Elmsley Dazzler trükkjének átdolgozását es egy extra “aláírás vándorló” mutatványt is. 

Regisztráció itt a 11-i Jam Session eseményre: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScXiwQOTqTCJZREODd1eGUINwIbkOGpix7kLWUAVfgJzPb9ig/viewform?usp=sf_link

Béres Benedek a fiatal generáció ígéretes tehetsége, a The House of Houdini rezidens bűvésze és Molnár Gergely tanítványa. Benedek büszke bűvészkönyvekből álló gyűjteményére, kedvence a kézügyességi kártyabűvészet, az elmúlt években pedig járt többek között a The Session és a Blackpool Magic Convention kongresszusokon is. 

Regisztráció itt a 25-i Jam Session eseményre: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScoObJYlJJXSyfhWeqRikREn-LReeCmztV5i8JgcdZkITScmA/viewform?usp=sf_link

A 18:00-kor kezdődő Figaro Jam Session események továbbra is két fő programból állnak majd:
18:30: szeminárium,
19:30: közös bűvészkedés, ötletelés és workshop (hozzátok el azokat a mutatványokat, amiken épp dolgoztok). 

A Figaro Jam Session célja élő és inspiráló platformot biztosítani a  budapesti hivatásos és amatőr bűvészek számára: a jó hangulatú és barátságos szakmai események fókuszában a kreatív alkotómunka lehetősége, a közös gondolkodás és bűvészkedés áll.

A Figaro Jam Session eseményei 14 év felett látogathatóak.