Ingyenes online szeminárium a Figaro Bűvészboltból - folytatódik a Jam Session!

Ingyenes online szeminárium a Figaro Bűvészboltból: folytatódik a Jam Session!

Október 23-án – tekintettel a járványügyi helyzetre – digitális workshopként tér vissza a Figaro Jam Session. Az online foglalkozás első részében Szabó István tart szemináriumot “Kártya és ragasztó“ címmel, míg a második részben az online bejelentkező szakmabeliek mutathatnak be egy-egy trükköt. A részvétel ingyenes, de limitált és regisztrációhoz kötött.

A PONTOS PROGRAM

  1. Este héttől SZEMINÁRIUM Szabó Istvánnal: a Jam Session előadója “Kártya és ragasztó“ címmel ​olyan technikákkal és trükkökkel készül, amelyekhez egy sima kártyapaklin kívül titokban használ egy kis ragasztót.
  2. Este nyolctól WORKSHOP: hozd el a mutatványodat te is, mutasd be nekünk webkamerádon keresztül – mi megtapsoljuk és tanácsokkal látunk el.  

Regisztráció itt: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7FLPsZ9yRYXskxly-KftdmGFAsy_-7e8sUZKNFZzWv8k13Q/viewform?usp=sf_link 

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Mivel szeretnénk az élő Figaro Jam Session foglalkozásaihoz hasonló hangulatú alkalmat tartani, ezért csak az első 30 fő jelentkezését tudjuk elfogadni. 

Figyelem! A korhatár 14 év – tehát sajnos nem vehetsz részt a Jam Sessionön, ha még nem töltötted be a 14. születésnapodat.  

A sikeresen regisztrálók az Jam Session előtti utolsó munkanapon emailben egy linket kapnak, ezen keresztül tudnak majd becsatlakozni a workshopba.  

Szabó István: bűvész és rádiós műsorvezető, a 2015-ben a milánói Világkiállítás (EXPOMilano) hivatalos bűvésze, a Figaro Bűvészbolt tulajdonosa.