Megérkeztek a nyári újdonságok: profi rekvizitekkel bővült a Figaro kínálata!

Megérkeztek a nyári újdonságok: profi rekvizitekkel bővült a Figaro kínálata!

Továbbra is a nemzetközi bűvészet élvonalának véráramát követjük és annak ütőerén tartjuk ujjainkat, David Copperfield bűvészkönyve és egy 1858-as kártyacsomag hiteles reprodukciója mellett számos elképesztő mutatvány került polcainkra.  

ÚJ TRÜKKÖK
John Cornelius Thought Transmitter nevű mentalista pénztárcája például olyat csinál, amit a világon egyetlen pénztárca sem, míg a néhány éve hazánkban is szemináriumozó Ignacio Lopez Thin Air kendőjének trükkje – egy ártatlannak tűnő, zsebben hordható selyemkendő, amellyel bármikor megjelentethetsz egy teljes kártyacsomagot a semmiből – pedig megrengette a bűvészvilágot. 

Praktikus és azonnal használható új rekvizitekből nincs hiány, az ESP Jumbo Testing Cards-ban, vagyis a jumbo méretű jelölt ESP pakliban rejlő lehetőségek sokaságát talán magyarázni sem kell, a Flash Silk Vanishing Wand-ot – amikor az előadó varázspálcájának érintésével egy fehér kendő eltűnik – meg nagyon sokan kerestétek már nálunk. Tessék-lássék, már van. 

ÚJ KÁRTYÁK
A mindenhol a világon népszerű piros Harry Potter kártyacsomag mellett igazi kuriózumokkal bővült a Figaro kínálata: a Samuel Hart & Co. 1858-as kártyacsomagjának hiteles reprodukciója, illetve a Illusions & Visual Oddities kártyacsomag, amelynek lapjain mind-mind optikai illúziók kelnek életre. 

EGYEBEK
Megérkezett hozzánk David Copperfield új könyve – ez egy gyönyörű album a bűvészettörténet szerelmeseinek -, illetve Tamariz legendás kötete is. 

Ui.: a cikkből méltatlanul kiszorult (elfelejtettük), de jött hozzánk egy gyönyörű és elegáns fa varázspálca is.