Ezen a hétvégén: mi is ott leszünk a Figaro Bűvészbolttal az Eleven Tavasz különleges programjai között!

Ezen a hétvégén: mi is ott leszünk a Figaro Bűvészbolttal az Eleven Tavasz különleges programjai között!

A Figaro Bűvészbolt is aktív közreműködője lesz az Eleven Tavasz egyedülálló kulturális forgatagának: gazdag programokkal és élettel töltjük meg június 2-án és 3-án a Bartók Béla Boulevard-t.

Varázslat a Bartókon – utcai performansz szombaton

A Figaro Bűvészbolt bűvészei június 3-án 17:00-tól egy különleges bűvészműsorral és utcai performasszal kedveskednek a közönségnek az Eleven Tavasz egyedülálló kulturális forgatagában. Lufinyelés, pénzvarázslás, cilinder és kártyatrükkök – a BBB KultPont előtt. Az előadás időtartama kb. 30 perc, a műsorban fellép Susán Péter és Szabó István.
Bővebb infók a hivatalos FB eseménynél: https://www.facebook.com/events/1025568588426195
 
A hétvége alkalmával természetesen meghosszabbított nyitvatartással is várunk benneteket: pénteken este 8-ig, szombaton 19:45-ig varázsoljuk el az érdeklődőket az üzletben. 
 

Nagyon ELEVEN programok egész hétvégén

A Bartók Béla Boulevard Egyesület és a környék lokálpatriótái jóvoltából igazán megELEVENedik majd a Bartók és környéke: színes köztéri események, koncertek, workshopok és kiállítások várják a látogatókat. Lesznek egyebek mellett Finnországhoz kapcsolódó kulturális programok, a Szentendrén élő és alkotó Lukoviczky Endre festőművész és grafikus önálló kiállítása, illetve Lajkó Nóra Festészet fehér zajjal című performansza is.

A hétvége teljes programja megtalálható a hivatalos programfüzetben:
https://online.fliphtml5.com/uhucw/rvlp/#p=13