Már most megérkeztek a 2022-es év legújabb trükkjei!

Már most megérkeztek a 2022-es év legújabb trükkjei a Figaroba!

Mindig mi voltunk az elsők és ez most sincs másként: a Figaro Bűvészbolt már a 2021-es év utolsó napjaiban elhozta Magyarországra az új esztendő legfrissebb mutatványait és legütősebb pémium kártyáit. Már kaphatóak az üzletben.

A Figaro Bűvészbolt kínálata egészen különleges kellékarzenálllal bővült:

Az új kártyák: STAR WARS, Truth, Fox Targets és DC Batman és TCC Flexible Gradients kártyacsomag.

“Karácsony előtt sokkal mozgalmasabb nálunk az élet, nagyon sok szülő és nagyszülő toppan be hozzánk, hogy segítsünk a gyerkőceiknek megtenni az első lépéseket a bűvészet csodálatos világában. Jó érzés ebben részt vállalni. Ugyanakkor ezekben a hetekben sem feledkezünk el bűvész barátainkról, lelkes és hivatásos kollégáinkról: hosszú hónapokon keresztül válogattuk ki az új mutatványokat, kártyákat és kellékeket az USA-ból és Olaszországból. A Harry Lorayne könyv például az egyik idei legjobb olvasáshoz kapcsolódó élményem volt, muszáj volt beszereznem az üzletbe is néhány darabot belőle.” – kommentálta az újdonságokat Szabó István, a Figaro Bűvészbolt tulajdonosa.

A Figaro Bűvészbolt 2021-es újdonságai már beszerezhetőek az üzletben és a webshopban, az összes újdonság az alábbi linken érhető el: https://www.figarobuveszbolt.hu/termekkategoria/ujdonsag/