Hajrá, Magyarok! 3+1 kedvenc magyar bűvészmutatványunk

Hajrá, Magyarok! 3+1 kedvenc magyar bűvészmutatványunk

A sajtó az elmúlt időszak óriási magyar sportsikereiről volt híres: Bajnokok Ligája döntőt játszott a Ferencváros női kézilabdacsapata, Szoboszlai Dominikot pedig leigazolta a világhírű Liverpool. Itt az idő azonban, hogy vessünk egy közelebbi pillantást néhány kiemelkedő hazai bűvészmutatványra és kellékre, ezért összegyűjtöttünk nektek 3+1 magyar trükköt, amik persze mind ott vannak a Figaro polcain is. 

Pocket Illusion – Astortól

Astor barátunk évtizedek óta járja a világ legrangosabb bűvészkongresszusait, 2015-ben és 2017-ben pedig a világhírű Magic Castle előadójaként adott bűvészműsorokat Hollywoodban. Astornak számtalan saját mutatványa van, közülük az egyik leghíresebb minden bizonnyal a Pocket Illusion, a világ legkisebb nőfeldarabolós illúziója. A különleges kártyákon szereplő női testrészeket hiába keverjük össze véletlenszerűen, újra és újra a helyes sorrendbe rendeződnek vissza
A trükk.

Drop – Badár Tamástól

Badár Tamás az RTL Hungary’s Got Talent című műsorának döntőse és különdíjasa, az Illúzió Mesterei visszatérő fellépője, aki számos nemzetközi kongresszuson kápráztatta el a világ legjobb bűvészeit. Például: David Copperfieldet is lenyűgözte egy saját trükkjével. Idén Drop című mutatványáról beszélt mindenki Blackpoolban – a világ legnagyobb bűvészkonferenciáján! Az előadó két random lapot hajít a pakli közepébe, így találja meg a néző aláírt lapját. 
A trükk.

Dream – Dr. Szabó G. Gábortól

Dr. Szabó G. Gábor a londoni Magic Circle tagja, a legrangosabb európai close-up bűvészverseny különdíjasa. Gábor újragondolta, mit lehet kezdeni néhány Figaroban is kapható trükkös kártyalappal, ami annyira jól sikerült, hogy lenyűgözte a szakmát Koppenhágában: a mutatvány Szabó G. Gábor dániai szakmai szemináriumának legsikeresebb mutatványa volt.
A trükk.

2+1. Csodák ESP kártyával – Molnár Szabolcs könyve

Molnár Szabolcs nem csak hivatásos bűvész, de fontos kulcsfigurája is a hazai bűvészéletnek, oktat, bűvésziskolát vezet és közösséget szervez. “Csodák ESP kártyával” című új kötetében munkásságának és szakmai tapasztalatának esszenciáját adja át: megoszt számos ESP kártyalapokkal bemutatható mentalista mutatványt, betekintést enged az ESP kártyák történetébe és típusaiba, továbbá esszék formájában saját tapasztalatait és gondolatait is megismerhetjük. 
A könyv.