Vegas sztárjai, akikért megőrülnek a bűvészek! - "Ki kicsoda?"​ (videó)

Vegas sztárjai, akikért megőrülnek a bűvészek! - "Ki kicsoda?" (videó)

Él-hal értük az egész szakma és a világ legsikeresebb bűvészei között tartják őket számon. Néhány napja európa legnagyobb színháztermében léptek színpadra és a csak bűvészekből álló teátrum felrobbant a hangzavartól és a tapstól – ismerjétek meg Lance Burtont és Mac Kinget “Ki kicsoda?“ sorozatunk legújabb részében.
A világ legnagyobb bűvészkonferenciáját tartották hétvégén Blackpoolban, a headlinerek Uri Geller mellett a Las Vegasból ismert Mac King és Lance Burton voltak. Mac Kinget már akkor percekig tapsolták a színpadon, amikor mindössze csak a mikrofon felé fordult és bemutatkozott, Lance Burtonhöz pedig fél napon keresztül álltak sorba a BŰVÉSZEK, hogy aláírást kérjenek tőle.
 

LENGENDÁK

Lance Burton az 1982-es világbajnokság nagydíjasa, majd több mint harminc éven át Vegas ünnepelt sztárja volt, 15.000 előadását 2010-ig több mint ötmillióan látták. Megszámlálhatatlan tévés szereplése mellett számos szakmai és közönségdíjjal büszkélkedhet. 
 
Mac King pályafutása elején egyszemélyes comedy estjével járta az Egyesült Állampokat, az ezredforduló óta pedig Vegasban van önálló showja. Legismertebb mutatványa közben egy sárga esőkabátot visel, amit “láthatatlanná tévő“ kabátnak hív
 
És a lényeg: nézzétek meg egy-egy videójukat, a híres Backstage illúziót és Mac King Fool Usban bemutatott teljes produkcióját.