Tóth Laca szeminárium és születésnap a Figaroban!

Tóth Laca szeminárium és születésnap a Figaro Bűvészboltban!

Közeleg az őszi évad vége: kéthetente hétfőnként ingyenes szemináriumokkal, közösségi programokkal és workshoppal vár és várt a Figaro Bűvészbolt csapata. November 15-én Tóth Laca lesz a Jam Session vendége – az este során Laca születésnapját is megünnepeljük majd.

ifj. Tóth László kulcsszereplője a hazai bűvészéletnek: neve tulajdonképpen egybeforrt a Corodini névvel, hiszen évtizedekig volt a rendezvény házigazdája bűvészként és műsorvezetőként. A Corodini Bűvészklub klubvezetőjeként számos fiatalt segített szakmai tudásával és önzetlen tanácsaival, ma a The House of Houdini rezidens bűvésze. Laca nem csak a bűvészetben kamatoztatja tehetségét és egyedi látásmódját, kiemelkedő festőművész és grafikus is – szürreális, groteszt akotásait Cannes-ban több rangos nemzetközi díjjal is jutalmazták már.

A hétfői Jam Session keretein belül Laca rövid szemináriumot tart nekünk, majd tortával és pezsgővel ünnepeljük meg közelgő születésnapját.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, védettségi igazolvány NEM szükséges. Regisztráció itt a következő Jam Session eseményre: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdRL7CwyBw…/viewform…

A 18:00-kor kezdődő Figaro Jam Session események továbbra is két fő programból állnak majd: 

18:30: szeminárium, 

19:30: közös bűvészkedés, ötletelés és workshop (hozzátok el azokat a mutatványokat, amiken épp dolgoztok).

A Figaro Jam Session célja élő és inspiráló platformot biztosítani a budapesti hivatásos és amatőr bűvészek számára: a jó hangulatú és barátságos szakmai események fókuszában a kreatív alkotómunka lehetősége, a közös gondolkodás és bűvészkedés áll.

A Figaro Jam Session eseményei 14 év felett látogathatóak. 

Fotó forrása: The House of Houdini FB oldala.