Van értelme close-up terítőt venni? Netán pénzkidobás volna?

Close-up pad: lenni vagy nem lenni?

Sokszor vásárolnak tőlünk a Bűvészboltban close up terítőt, de vajon van értelme? Talán kidobott pénz lenne? Ezúttal ezekre a kérdésekre keressük a választ.

ELŐNYEI

Amikor előadsz, a kis szőnyeg tulajdonképpen aTe színpadoddá válik, illetve a szó képletes értelmében kijelöli a területedet. A close up pad létrehoz a műsorodhoz egy keretet, meghatározza azt, hogy hol is történik pontosan a csoda. A terítődön sokkal kevésbé fogják rángatni a kellékeidet, biztos nem fognak az előadás közben hozzájuk nyúlni.

Egy kis textildarabnak tűnik, elsőre pont olyan, mint a filc. Ám számos mozdulatban segíthet téged a close up pad, a rugalmas felülete sokban hozzájárul trükkjeid, nehéz kézügyességi mozdulataid sikeréhez. (Különösen és fokozottan igaz lehet az érme trükkökre.)

Otthonodban a kiterített close up pad hozzájárulhat ahhoz, hogy létrejöhessen egy olyan terület, amely csak és kizárólag a gyakorlásé. Itt csak bűvészkedsz, téged vár és ösztönöz a nap bármelyik részében.

És ami a legfontosabb: jól néz ki.

HÁTRÁNYAI

A close up pad egyszerre kelti fel a néző érdeklődését és ijed is meg tőle. “Mi az az izé? Miért hozod ide az asztalomhoz? Épp vacsoráznék, menj innen!” Ha étteremben bűvészkedsz és viszed a close up terítődet, akkor áldozatul eshet: nedves foltok, odaragadt ételmaradék. Ráadásul csökkentheti a mozgásterét a nézőnek.