5 last minute karácsonyi ajándéktipp bűvészek számára

5 last minute karácsonyi ajándéktipp bűvészek számára

Egy félrecsúszott karácsonyi bevásárlás akár rémálommá is teheti az ünnepet, előzd meg: ha bűvésznek keresel karácsonyi ajándékot, de tanácstalan vagy, akkor most segítünk és elmondjuk, hogyan kezdj hozzá a beszerzéshez. 
FOGYÓESZKÖZÖK
Ugye te sem akarod azt hallgatni – miközben egy csillagszóró van a kezedben -, hogy: ”óó, ez a trükk már megvan”, vagy ”ez nem is tetszik”. Menj biztosra, van néhány olyan bűvészeszköz és kiegészítő, aminek egy bűvész mindig örül. Ezek olyan fogyóeszközök, amik egy idő után elhasználódnak: kártya, bűvészkötél, thumb tip, loop, pk ring. Vagy hosszabb távon ugyan, de ugyanígy elhasználódhatnak az összekapcsolódó karikák, vagy egy műanyag megjelenő bot is. 
 
Ha a pasid/rokonod bűvész és él-hal a kártyákért, egy prémium minőségű csomaggal nem lőhetsz mellé. Ezek nem cinkelt, preparált, vagy trükkös csomagok, de nagyon szépek és extrán jó minőségűekbiztos megdobogtatod velük az ajándékozott szívét, ráadásul az sem fogja zavarni, ha te Szenteste megint a Reszkessetek betörőket akarod nézni a tévében, mert egész éjszaka a karácsonyfa alatt fog üldögélni a kártyáival.
 
Sajnos az ember nem mindig teheti meg, hogy százezreket költve rangos külföldi bűvészkongresszusokon lesse el a trükköket különféle világhírű bűvészektől. De ha a többszörös Got Talent tévéshow-győztes és világbajnok Shin Limhez nem tudtok kiugrani Las Vegasba, akkor inkább hozd el személyesen Shin Limet a karácsonyfátok alá: videói és At the table oktató szemináriuma kapható a Figaro Bűvészboltban. Ez persze csak egy tipp a sok közül, nézz szét a Média menüpontunkban, egy csomó hasznos oktató DVD lemezzel és könyvvel rendelkezünk. Az At the Table DVD-k mind igazi kincseket rejtenek, ezek online szemináriumok felvételei, ahol több órán keresztül trükköket tanítanak világhírű bűvészek. Geoff Willams At the table szemináriuma például nagy kedvencünk és szinte mindenféle műfajban elképesztő ötletei vannak – a látványos színpadi bűvészettől kezdve a kártyatrükkökökön át a mentalizmusig.  
 
Tök felesleges titokban nyomozni, milyen kellékei vannak bűvész ismerősödnek. Inkább keresgélj neki valami olyat, ami tuti nincs neki, mert a Bűvészboltba is újdonságként érkezett. A Visualies például egy újgenerációs trükkös pakli, alapjaiban rengette meg a bűvészvilágot és több mint 50 trükkös kártyalapot tartalmaz egy részletes online videómagyarázattal.
 
Igen, Kelle Botond és Hajnóczy Soma új könyve kezdőknek szól ugyan, de ideális ajándék lehet egy profi bűvész számára isnéhány mutatvány konkrétan még minket is meglepett itt a Bűvészboltban. Az ”Elképesztő trükkök” a HVG kiadó gondozásában jelent meg, igényes keményfedeles könyv több mint 300 fotóval. Szép karácsonyi ajándék.