Jótékonysági akcióba kezdett a Bűvészbolt - csatlakozz te is!

Jótékonysági akcióba kezdett a Bűvészbolt - csatlakozz te is!

jótékonysági akciót hirdetett Karácsony közeledtével a Figaro Bűvészbolt. Az idén ötvenedik születésnapját ünneplő üzlet munkatársai arra kérik a hazai bűvészeket, csatlakozzanak a kezdeményezéshez.
A Figaro Bűvészbolt YouTube csatornáján közzétett videóban Kaszányi Roland, Gombkötő Alex és Szabó István mondta el a felhívás részleteit. ”Úgy döntöttünk, hogy mi is segítünk és 50.000 forint értékben válogatunk össze gyerekeknek való bűvésztrükköket, ezeket aztán elvisszük a budapesti Mikulásgyárba. Így a kellékek később nehézsorsú gyerekekhez kerülnek majd.” – mondta Szabó István, a Bűvészbolt tulajdonosa. 
 
Ugyanakkor a kezdeményezés egy összefogás is egyben: az üzlet munkatársai várják a hazai bűvészek és művészetkedvelők saját felajánlásait is: megunt, alig használt, gyerekeknek való bűvésztrükköket és kellékeket, amelyek rendelkeznek használati útmutatóval is. ”A kezdeményezéshez nálunk december 16-ig tudtok csatlakozni, hozzátok el a trükköket ide hozzánk a Figaro Bűvészboltba, mi összegyűjtjük az ajándékokat és elvisszük a Mikulásgyárba. A magyar bűvészek nevében.” – tette hozzá István.
 
A felhívás videója itt nézhető meg: