Csiribú: jótékonysági akció a Figaroban!

Csiribú! Most Te is segíthetsz: jótékonysági akció a Figaroban!

A Nevetnikék Alapítvány kórházban lévő beteg gyermekek mindennapjait teszi szebbé. Segíts te is, hogy az alapítvány tagjai még több gyerkőc arcára csalhassanak mosolyt: a Figaro Bűvészbolt adománygyűjtő ládájába bedobott támogatásodból új bűvészkellékek beszerzését támogathatod.

Az adománygyűjtő ládát a Figaro Bűvészbolt pultján találhatod meg február 28-ig. A Nevetnikék alapítvány felhívása/leírása: 

“A Nevetnikék Alapítvány 14 éve foglakozik azzal lassan az egész Dél-Dunántúli régióban, hogy kórházban lévő beteg gyerkőcök mindennapjait tegye egy picit szebbé és mosolyt csaljon az arcukra! Hogyan? • Mesefalakat festünk a kórházakban • Önkénteseinkkel általunk megálmodott öko fajátékokat készítünk Nekik, amelyeket az általunk barkácsolt kincses ládákból vadászhatnak ki akár egy vizsgálat vagy egy szuri után, ezzel is mérsékelve a gondjukat! • végül, de egyáltalán nem utolsó sorban önkéntesek garmada vesz részt 2-3 hónapos képzéseken ahhoz, hogy utána profi Nevettető önkéntesek legyenek! De ez még nem elég! Utána is folyamatos képzéseket kapnak, hogy minél több korosztályt és élethelyzetet kezelni tudjanak! Itt jön képbe ez a projekt! A Nevetnikék Alapítványnál már hagyománnyá vált a bűvész képzés, hiszen rengeteg gyereket le tud kötni már kicsi kortól egészen a kamaszokig! Abban kérnénk a segítségeteket, hogy az összegyűjtött eszközöknek hála további önkénteseink is belekóstolhassanak a bűvészet csodás Világába, és még több mosolyt csaljanak az arcukra! 😊 Bízunk benne, hogy csiribú-csiribá megtelik a ládánk és “tádáám” mehet is a show! Köszönjük előre is! 💙💛 A Nevetnikék Csapata 😊