Bréking: a Figaro Bűvészbolt mostantól az otthonodba költözik

Bréking: a Figaro Bűvészbolt mostantól az otthonodba költözik

A járványügyi szigorítások miatt átmenetileg a Figaro Bűvészbolt is bezárt: ugyanakkor amíg te nem jöhetsz a Bűvészboltba, a Figaro bűvészei mennek hozzád. Mostantól a figarobuveszbolt.hu oldalon leadott rendeléseket Budapest városhatárán belül (a járványügyi szabályokat és a biztonsági óvintézkedéseket fogkozottan betartva) az üzlet munkatársai szállítják házhoz. A Figaro Futár szolgáltatásának ára a szokásos szállítási díjak töredéke, mindössze 999 forint – így te is és a Figaro is jobban jár vele, mint az egyéb szállítási opciókkal.

“Nehezen barátkozunk meg a mostani helyzettel, ugyanakkor megértjük és támogatunk minden olyan intézkedést, ami hosszabb távon azt a célt szolgálja, hogy újra normális életünk legyen, találkozhassunk a barátainkkal és ismét színpadra állva szórakoztathassuk a közönséget.” – kezdte Szabó István, a Figaro Bűvészbolt tulajdonosa. “A Figaro Futárt azért találtuk ki, mert szerettünk volna egy jóval olcsóbb szállítási alternatívát, hiányoznak nekünk a vevőink és a biztonsági óvintézkedéseket szem előtt tartva szeretnénk veletek továbbra is élő kapcsolatot tartani. Szerintem ez egy mókás kezdeményezés, nem mindenki mondhatja el magáról, hogy a Figaro Bűvészbolt megy hozzá házhoz.”

A Figaro Futár szolgáltatásai során Gombkötő Alexszel és Szabó Istvánnal találkozhattok, akiktől azt is kérhetitek, hogy mutassanak nektek egy trükköt – ráadásul az utánvétes csomagokat nem csak készpénzzel, de bankkártyával is kifizethetitek. A szállítási díj teljes összegével a kiszállítást végző bűvészt támogatjátok. (A Figaro bűvészei emellett szeretik a jó trükköket, a finom szendvicseket, a pálinkát és az olcsó konyakot.) 

A Figaro Futár a járványügyi szigorítások idején üzemel.