Augusztus 25-én újra Jam Session a Figaroban: téma a jelölt kártyák!

Augusztus 25-én újra Jam Session a Figaroban: téma a jelölt kártyák!

A következő Figaro Jam Session vendége Szőke Kiss Vince lesz, aki jelölt kártyákről tart majd szemináriumot. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, részletes infók és a hivatalos felhívás az alábbiakban olvasható:

Találkozz, ötletelj, bűvészkedj! Augusztusban is visszatér bűvész alkotóműhelyünk – találkozzunk az idei nyár utolsó Figaro Jam Session eseményén augusztus 25-én, ahol Szőke Kiss Vince vár majd benneteket. Vince klasszikus cinkelt paklikról tart előadást, mutat néhány technikát, hogy jelölhetitek meg sima kártyapaklitokat, majd különleges rutinokkal és trükkökkel is készül a témában. 

A rutin minden hétköznap ugyanaz délután hatkor: lezárjuk a pénztárgépet, lekapcsoljuk a lámpákat, elfordítjuk a kulcsot a zárban és bezárjuk az üzletet. Havonta egyszer azonban élettel telik meg az este a Bűvészboltban – hívunk legalább egy profi bűvészkollégát, aki rövid bemutatót tart, aztán elmagyaráz néhány trükköt a saját repertoárjából.

Ezzel ugyanakkor még nincs vége a Jam Session programjának, csatlakozz te is az előadók sorához és mutasd meg azt a trükköt, mutatványt, amin épp dolgozol – mi meg majd jól kielemezzük. A program: 

18:30-től SZEMINÁRIUM Vincével,

20:00-től OPEN STAGE (“Hozd el egy mutatványodat te is!”).

Regisztráció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScFKSn6viZXyFV_w3wQRG_2H73jFHKCh6bspjfTB7jjhspMkg/viewform?usp=sf_link

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Mivel a Jam Sessiont a Figaro Bűvészboltban tartjuk, ezért csak az első 17 jelentkezést tudjuk elfogadni — a sikeres regisztációról néhány nappal az esemény előtt visszaigazoló emailt küldünk.

Figyelem! A korhatár 14 év – tehát sajnos nem vehetsz részt a Jam Sessionön, ha még nem töltötted be a 14. születésnapodat.  

Szőke Kiss Vince: a fiatal generáció kiemelkedő tehetsége, újgeneráció kártyamágus, Daniel Madison hazai helytartója, a Podma bűvészklub oszlopa.