Újra workshop és szeminárium a Figaroban!

Újra workshop és szeminárium a Figaroban - szülinapi Jam Session Rolandoval és Alexszel!

A járványügyi veszélyhelyzet felfüggesztését követően ismét lesz Jam Session a Figaro Bűvészboltban. Kreatív bűvész alkotóműhelyünk következő estjén Kaszányi Roland és Gombkötő Alex tart bemutatót trükkmagyarázatokkal, sőt: a szeminárium után születésnapokat is ünneplünk majd. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, részletes infók és a hivatalos felhívás az alábbiakban olvasható:

Találkozz, ötletelj, bűvészkedj! Hosszú kihagyás után ismét bűvész alkotóműhely a Figaro Bűvészboltban – találkozzunk az idei év első Jam Session eseményén július 24-én, ahol Kaszányi Roland és Gombkötő Alex vár majd benneteket.

A rutin minden hétköznap ugyanaz délután hatkor: lezárjuk a pénztárgépet, lekapcsoljuk a lámpákat, elfordítjuk a kulcsot a zárban és bezárjuk az üzletet. Havonta egyszer azonban élettel telik meg az este a Bűvészboltban – hívunk legalább egy profi bűvészkollégát, aki rövid bemutatót tart, aztán elmagyaráz néhány trükköt a saját repertoárjából.

Ezzel ugyanakkor még nincs vége a Jam Sessionnek, csatlakozz te is az előadók sorához és mutasd meg azt a trükköt, mutatványt, amin épp dolgozol – mi meg majd jól kielemezzük.

Program: 

18.15-től mini BEMUTATÓ és trükkmagyarázat Rolandoval és Alexszel,

19.15-től OPEN STAGE (“Hozd el egy mutatványodat te is!”).

Vendégünk két születésnapos bűvész: Kaszányi Roland és Gombkötő Alex.

Az este alkalmával pezsgővel és tortával ünnepeljük Roland és Alex születésnapját. 

Regisztráció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOvrvSzMuDGVTzNINb8JMjJTsNGsA9JWY6Fimsm4G2-m2gHg/viewform

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Mivel a Jam Sessiont a Figaro Bűvészboltban tartjuk, ezért csak az első 17 jelentkezést tudjuk elfogadni — a sikeres regisztációról néhány nappal az esemény előtt visszaigazoló emailt küldünk.

Figyelem! A korhatár 14 év – tehát sajnos nem vehetsz részt a Jam Sessionön, ha még nem töltötted be a 14. születésnapodat.  

Gombkötő Alex: A fiatal generáció ígéretes tehetsége, aki több éve varázsolja el a hazánkba érkező külföldieket a The House of Houdini rezidens bűvészeként. Szereti a rántott húst és a kártyabűvészetet. 

Kaszányi Roland: Rolando bűvész több mint 15 év szakmai tapasztalattal a hazai bűvészélet egyik kulcsfigurája, napjaink egyik legkeresettebb és legsokoldalúbb mágusa. Műsoraiban a humort ötvözi a kézügyességi bűvészettel és a mentalizmussal.