Szeptember 15-én Figaro Jam Session a Figaroban, a vendég Hajnal Máté!​

Szeptember 15-én jön az év utolsó ÉLŐ Jam Session workshopja a Figaroban, a vendég Hajnal Máté!

Október közepétől – a járványügyi helyzetre tekintettel – a Figaro Jam Session online workshopként folytatódik webexen keresztül. Az utolsó ÉLŐ alkalom vendége szeptember 15-én Hajnal Máté lesz. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, részletes infók és a hivatalos felhívás az alábbiakban olvasható:

Találkozz, ötletelj, bűvészkedj! Szeptemberben is robog tovább bűvész alkotóműhelyünk – találkozzunk a Figaro Jam Session-ön szeptember 15-én, ahol Hajnal Máté vár majd benneteket kedvenc kártya- és érmerutinjaival. 

Havonta egyszer élettel telik meg az este zárás után is a Bűvészboltban – hívunk egy profi bűvészkollégát, aki rövid bemutatót tart, aztán elmagyaráz néhány trükköt a saját repertoárjából.

Ezzel ugyanakkor még nincs vége a Jam Session programjának, csatlakozz te is az előadók sorához és mutasd meg azt a trükköt, mutatványt, amin épp dolgozol – mi meg majd jól kielemezzük. A program: 
18:30-től SZEMINÁRIUM Hajnal Mátéval,
20:00-től OPEN STAGE (“Hozd el egy mutatványodat te is!”).

Regisztráció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScFKSn6viZXyFV_w3wQRG_2H73jFHKCh6bspjfTB7jjhspMkg/viewform?usp=sf_link

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Mivel a Jam Sessiont a Figaro Bűvészboltban tartjuk, ezért csak az első 14 jelentkezést tudjuk elfogadni.
Figyelem! A korhatár 14 év – tehát sajnos nem vehetsz részt a Jam Sessionön, ha még nem töltötted be a 14. születésnapodat.  

Hajnal Máté a fiatal generáció ígéretes tehetsége, az idén megújuló Corodini Országos Bűvésztalálkozó főszervezetője és az Illúzió Mesterei szuperprodukció stábtagja. Máté nem csak a családi- és céges rendezvények gyakori vendége és fellépője, de versenyműsorával 2014-ben kiérdemelte a Corodini verseny bronzérmét és a Figaro Díjat is.

UPDATE: Arra kérünk, hogy csak abban az esetben csatlakozz a workshophoz, amennyiben teljesen egészséges vagy és nem tapsztalod a koronavírus semelyik tünetét sem.