Néhány nap és jön: Máté Levente a következő Figaro Jam Session vendége!

Néhány nap és jön: Máté Levente a következő Figaro Jam Session vendége!

Futószalagon érkeznek a közösségi programok a Figaro Bűvészboltban: július 12-én Máté Levente lesz a Jam vendége és ő tart majd rövid szemináriumot. Maszk viselése és védettségi igazolvány NEM kötelező, az esemény ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz között – várunk minden amatőr és hivatásos bűvészt.

Regisztráció itt:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdV7TBFzK55ZCiFAgLBbkoP0dAsCTaOG1gtlCzzZigUlmy0Mw/viewform?usp=sf_link

Máté Levente már több mint másfél évtizede foglalkozik bűvészkedéssel, a PersoLab bűvész alkotóközösség alapítója és a Corodini Országos Bűvészverseny close-up kategóriájának korábbi bajnoka. Levente titka az alapos szakmai felkészültség, a precizitás és a kitartó gyakorlás, ezért elegáns kézügyességi kártyatrükkjeihez többnyire semmilyen trükkös eszközt nem vet be.

A 18:00-kor kezdődő Figaro Jam Session két fő programból áll majd: 
18:30: Máté Levente szemináriuma, 
19:30: közös bűvészkedés, ötletelés és workshop – hozzátok el azokat a mutatványokat, amiken épp dolgoztok. 

A Figaro Jam Session célja élő és inspiráló platformot biztosítani a  budapesti hivatásos és amatőr bűvészek számára: a jó hangulatú és barátságos szakmai események fókuszában a kreatív alkotómunka lehetősége, a közös gondolkodás és bűvészkedés áll. 

A Figaro Jam Session eseményei 14 év felett látogathatóak.