Mi fizetjük a postaköltséget - ingyenes szállítás a Figaroban 12.000 forint felett

Mi fizetjük a postaköltséget - ingyenes szállítás a Figaroban 12.000 forint felett

A Figaro Bűvészbolt csapata úgy döntött, mostantól – a járványügyi veszélyhelyzet idején – a 12.000 forint feletti online rendelések kiszállítása INGYENES a figarobuveszbolt.hu oldalról. Az üzlet így alkalmazkodik az új rendkívüli intézkedésekhez, az operatív törzs és a Miniszterelnök Úr bejelentéseihez. 

TÖBBFÉLE SZÁLLÍTÁSI OPCIÓK

A figarobuveszbolt.hu-n vásárlók ugyanakkor többféle szállítási opció közül is választhatnak majd a következő hetekben: miközben az ingyenes szállítás várható átlagos ideje 5-10 munkanap, választható gyorsabb kiszállítást biztosító fizetős ún. expressz szállítási lehetőség is, ezek az alábbiak.
  • EXPRESSZ szállítás utánvéttel: átlagos kiszállítás 2-4 munkanap, 2500 Ft.
  • EXPRESSZ szállítás előreutalásos fizetéssel: átlagos kiszállítás: 4-6, munkanap, 1990 Ft.

MIÉRT A MAGYAR POSTA?

A csomagok szállítását továbbra is a Magyar Posta Zrt-re bízza a Figaro Bűvészbolt, az üzlet tulajdonosa ezt a következőkkel indokolja: ”Ez egy racionális döntés, bár a posta megítélése tudom, nem a legjobb, de amikor mindenhol megáll az élet, nem látok jobb lehetőséget annál, minthogy a legnagyobb infrastruktúrával rendelkező és leginkább megbízható hazai céggel dolgozzunk együtt. Így minden csomag biztosan célba fog érni.” – mondta Szabó István, aki továbbá megjegyezte azt is, hogy abban az esetben, ha a Magyar Posta munkatársa a kézbesítéskor nem talál senkit a megadott címen, a legközelebbi postára viszik a csomagot, amit még bő egy hétig megőriznek és átvehető ott.