FIGYELEM: Elkezdődött a Figaro Videóverseny közönségszavazása!

FIGYELEM: Elkezdődött a Figaro Videóverseny közönségszavazása!

A Figaro Bűvészbolt online közösségi bűvészversenyének közönségszavazása július közepéig tart, az üzlet versenyvideó aloldalán már elérhető az összes induló videója. 

A Figaro Videóversenyre idén közel ötven nevezés érkezett, a videók hossza összesen körülbelül három és fél óra. A verseny győztese 12 csomag standard Bicycle kártyát, egy 15.000 forint értékű vásárlási utalványt és egy legalább 15.000 forint értékű különleges Figaro ajándékcsomagot nyer, de a második és harmadik helyezett is értékes nyereményekkel gazdagodik, továbbá az TOP15 videó nevezői sem távoznak majd üres kézzel.

A videóverseny nevezései és videói itt ezen az oldalon tekinthetők meg, szavazni pedig itt lehet. A közönségszavazás IP szürővel és reCAPTCHA védelemmel ellátott, egy szavazás alkalmával az érdeklődők három kedvencükre szavazhatnak majd. A szavazáshoz kötelező három kedvenc kiválasztása. 

A végeredményről a közönségszavazás mellett szakmai zsűri is dönt, Kaszányi Roland, Kelle Botond és Susán Péter értékeli a videókat. Az érdeklődők a versenykiírásról és a pontos szabályokról a figarobuveszbolt.hu videóverseny aloldalán informálódhatnak.