Íme a FIGARO55 hivatalos menetrendje!

Íme a FIGARO55 hivatalos menetrendje!

Közeleg az idei év egyik legnagyobb hazai bűvész attrakciója: február 25-én a Ferencvárosi Művelődési Házban ünnepeljük majd a Figaro Bűvészbolt 55. születésnapját, szakmai napot és bűvésztalálkozót tartunk – programban bűvészversennyel, oktató szemináriumokkal és gálaműsorral. Mutatjuk a programok pontos időbeosztását és helyszíneit. 

10:25: Kapunyitás, Ferencvárosi Művelődési Központ

10:45: Megnyitó, Földszinti nagyelőadó

A FIGARO55 rendezvény programját Dr. Szabó G. Gábor, a Figaro Bűvészklub alapítójának, a rangos Magic Circle tagjának, az IBM területi alelnökének beszéde nyitja meg. 

11:05: Close-up bűvészverseny, Földszinti nagyelőadó

Magyarország legígéretesebb tehetségei és feltörekvő fiataljai egy országos close-up bűvészversenyen mérettethetik meg magukat – a rangos szakmai zsűri a FISM bűvészvilágbajnokság pontozását követve értékeli a mezőnyt. A versenyt az üzletet évtizedeken keresztül vezető ifj. Szabó István emlékére rendezzük meg, aki nem csak a hazai close-up bűvészet úttörője, de az első olyan magyar bűvész is volt, aki nem színpadi, hanem close-up műsorral kapta meg hivatásos előadóművészeit engedélyét – még 1982-ben.
Zsűri: Kelle Botond, Dr. Szabó G. Gábor – további zsűritagok és a verseny mezőnyének bejelentése hamarosan.
 

13:05: Rapid szeminárium, Földszinti nagyelőadó

A Figaro Bűvészklub tagjai tanítanak meg egy-egy mutatványt a részvevőknek. Közreműködők: Boldog Péter, Gáspár Merse Előd, Gargya Róbert, Tóth Tamás. 
 

14:30: Dr. Szabó G. Gábor szemináriuma, Földszinti nagyelőadó

Dr. Szabó G. Gábor a londoni Magic Circle és Juan Tamariz “El Escorial” workshopjának tagja, a legrangosabb európai close-up bűvészverseny különdíjasa. Jelmondata: “Inspiratív bűvészet intelligens embereknek”.
 

15:45: Badár Tamás szemináriuma, Földszinti nagyelőadó

Badár Tamás az RTL Hungary’s Got Talent című műsorának döntőse és különdíjasa, az Illúzió Mesterei visszatérő fellépője, aki számos nemzetközi kongresszuson kápráztatta el a világ legjobb bűvészeit.
 

17:30: Kapunyitás, Színházterem 

17:50: Eredményhirdetés, FIGARO55 Close-up verseny, Színházterem

18:05: Gálaműsor, Színházterem

Összeálltak néhányan az ország legjobb bűvészei közül, hogy egy különleges és nagyszabású bűvészműsorral ünnepeljék meg az üzlet születésnapját. Fellép Susán Péter, Molnár Szabolcs, Kaszányi Roland, Szokor Gyula, Szabó István. Az este házigazdája: Susán Péter.
 

19:55: A rendezvény tervezett vége