BREAKING! GLS, helló: mostantól olcsóbb, gyorsabb és jobb a kiszállítás!

GLS, helló: mostantól olcsóbb, gyorsabb és jobb a kiszállítás!

A Figaro Bűvészbolt csomagjait november 20-tól a GLS Hungary alvállalkozója szállítja házhoz, így jelentősen csökkennek a szállítási díjak, gyorsabb lesz a kézbesítés, illetve a vásárlók előzetes értesítést kapnak emailben a kiszállítás várható időpontjáról is. 

A Figaro Bűvészbolt tulajdonosa által aláírt szállítmányozási szerződés értelmében a szállítási díjak így változnak november 20-tól: 

  • az utalással fizetett csomagok szállítási költsége mindössze 1690 Ft, 
  • míg az utánvétes csomagok szállítási díja 2190 lesz. 

A 13500 forint feletti rendelések szállítása INGYENES, azt a Figaro Bűvészbolt állja.

”Sokáig hittünk a klasszikus postai szolgáltatásokban, tavaly decemberben még olyan is előfordult, hogy órákig várakoztunk a postán, hogy feladjuk az online vásárlók csomagjait. Nehezen engedtük el, de rá kellett jönnünk, hogy vannak ennél olcsóbb, jobb és praktikusabb szállítási lehetőségek is. Sokáig gondolkodtunk és mérlegeltük, melyik futárszolgálat árajánlatát fogadjuk el, végül a GLS-t választottuk, mert szerintünk ők ebben a legjobbak az országban. Ezzel nem csak mi, de online vásárláink is sokkal jobban járnak” – magyarázta Szabó István, az üzlet tulajdonosa.

A figarobuveszbolt.hu oldalon vásárlók nem csak olcsóbban és gyorsabban jutnak majd hozzá csomagjaikhoz, de mindig tudják majd, hol járnak a megrendelt kellékeik: előzetes értesítést kapnak a kiszállítás várható időpontjáról és egy nyomkövető kód segítségével folyamatosan tudják követni a csomag státuszát és állapotát.

A fotón Szabó István írja alá a GLS Hungary alvállalkozójával kötött szállítmányozási szerződést.