“Fritz with a Z”: a holland Fritz Alkemade szemináriuma Budapesten!​

"Fritz with a Z": a holland Fritz Alkemade szemináriuma Budapesten!

Április 14-én a holland Fritz Alkemade Budapesten lép fel: oktató szemináriumot tart szakmabelieknek és a Dr. Szabó G. Gábor Varázs-Szalon előadásának vendége lesz. Alább olvasható a szervezők felhívása: 

Miről szól a szeminárium?

Két órányi bűvészkedés, amely egyenesen Fritz professzionális repertoárjából származik, beleértve a Magic Castle-ben előadott close-up műsorát és az Amsterdam Magic Show stand-up show-ját is. Ez nem egy előadás, hanem egy interaktív esemény, ahol van előadás, filozófia, rögtönzött bűvészkedés, kártya- és érmebűvészet, close- és stand-up mutatványok, marketing, stb.
A szeminárium nyelve angol, de a fontosabb részeknél lesz magyar fordítás!

Az előadó:

“Hollandia legforróbb bűvésze”. Ő az, akinek a MagicSeen Magazin nevezte Fritzet Alkemade-t. DVD bemutatkozása: “Let’s go Dutch” címűmmel nagy sikert aratott. A MAGIC (“határozottan csemege”) és a Genii Magazine (“jól sikerült, erős, sokoldalú anyag”) áradozott róla! “Double Dutch” című következő DVD-je új anyagot tartalmaz, amely „szintén lenyűgöző” (Genii Magazine) és “tele van igazán nagyszerű anyaggal, amit sokan fognak használni” (Vanish Magazine). Fritz trükkjei megjelentek az összes jelentős bűvészmagazinban is. A “Just in Time 2.0” című effektjét még a legjobbak közé is beválasztotta Joshua Jay 2011-ben.

Fritz hat kontinensen, 30 országban, több mint 80 városban lépett fel. Fellépett a Magic Castle-ben és a Magic Circle-ben is, és az egyik legfoglalkoztatottabb bűvész Hollandiában. Igen, abban az országban, amely olyan bűvészeket hozott, mint Fred Kaps, Richard Ross és Tommy Wonder. Ezen kívül Fritz az amszterdami stand-up (comedy) színtér egyik alapköve és ő a producere a havonta megrendezésre kerülő „Amszterdam Magic Show”-nak. Fritz megosztja önökkel, hogyan ejti ámulatba a közönségét!

Jegyárak:

Bűvészeknek ajánlott a 62. Varázs-Szalont, benne a “Magic Hour” előadást is megtekinteni (https://www.facebook.com/events/440726728418683), így lesz az élmény teljes!
A kombinált jegy elővételben (április 11., 24 óráig) 7.999 Ft, az követően és az előadás napján 10.999 Ft! Külön szemináriumjegy elővételben 5.999 Ft (április 11., 24 óráig) , azt követően és az előadás napján, ha lesz még: 7.999 Ft.
Online jegyvásárlás (kombinált jegy vagy csak külön szeminárium): https://cooltix.hu/event/66048698ea8de209803d0142

Résztvevők:
Fritz with a Z – bűvész
You Tube: https://youtu.be/cDuiNHhaDrY
Facebook: https://www.facebook.com/fri…/about_contact_and_basic_info
Honlapok:
http://www.amsterdam-magic.com/
http://www.fritzmeteenz.nl/
,
Házigazda – Dr. Szabó G. Gábor:
„Inspiratív bűvészet – intelligens embereknek” – ez a nemzetközileg is elismert és díjazott Dr. Szabó G. Gábor kártyabűvész jelmondata.
Gábor különböző témájú önálló estjei, illetve céges és egyéb rendezvényeken való fellépései mellett megálmodója, alapítója és házigazdája a Magyarországon egyedülálló „Varázs-Szalon” sorozatnak.
Honlap: www.szabogg.hu
E-mail: buvesz@szabogg.hu
Tel. +36-30-2463914