FIGARO55: Elindult a jelentkezés a close-up bűvészversenyre!

Elindult a jelentkezés a FIGARO55 close-up bűvészversenyre!

Február 25-én egész napos szakmai rendezvénnyel ünnepli 55. születésnapját a Figaro Bűvészbolt Budapesten: az esemény programjában close-up bűvészverseny is szerepel majd – a jelentkezés elindult és január 31-ig tart.

A FIGARO55 close-up bűvészversenyét az üzletet évtizedeken keresztül vezető ifj. Szabó István emlékére szervezzük meg, aki nem csak a hazai close-up bűvészet úttörője volt, de az első olyan magyar bűvész is, aki nem színpadi, hanem close-up műsorral kapta meg hivatásos előadóművészeit engedélyét – még 1982-ben. 

Ha szeretnéd magad megmérettetni a FIGARO55 close-up bűvészversenyén, két forduló vár rád: (1.) az első forduló egy online elődöntő, ahol egy legalább két perces vágatlan videófelvételt kell beküldened versenyműsorodból a figarowebshop@gmail.com email címre, (2.) majd a legjobbak FIGARO55 bűvésztalálkozó keretein belül mutathatják be maximum 8 perces versenyműsorukat a zsűri és a szakmai közönség előtt. A zsűri a FISM bűvész-világbajnokság pontrendszere szerint értékeli majd a produkciókat a döntőben. 

Az elődöntőre a videók január 31-ig érkezhetnek a megadott email címre. Nevezési díj nincs, a döntőbe jutott versenyzők INGYEN vehetnek részt az egész napi rendezvényen, így a szemináriumokon, a versenyen, illetve a gálaműsoron is. Csak close-up produkciók nevezését fogadjuk el, színpadi versenyszámok nevezését nem. 

A verseny legjobbja lesz a 2023. évi Figaro Díj és egy különleges serleg tulajdonosa, továbbá a helyezettekre – beleértve a győztest is – értékes ajándékcsomagok és vásárlási utalványok várnak majd. A videós elődöntő bírálóinak névsora nem nyilvános, a döntő zsűrijének tagjait a Figaro Bűvészbolt csapata az üzlet Facebook oldalán teszi közzé legkésőbb január 28-ig.  

Jelentkezz a FIGARO55 close-up bűvészversenyére január 31-ig!