Itt a Figaro50 bűvésznap részletes programja!

Itt a Figaro50 Bűvészkonferencia részletes programja!

Be kell valljuk: rég vártuk ennyire a nyár végét – a bikinis lányok társaságát bűvészkedő férfiakra cseréljük, hiszen szeptember elsején jön az év leginkább várt szakmai bűvészrendezvénye, tehát a Figaro50 Országos Bűvészkonferencia és Gálaműsor. Mivel mindenki ezt kérdezi tőlünk, így most eláruljuk nektek a pontos napi menetrendet és programot. Tessék.

HELYSZÍNEK

A programokat két teremben tartjuk, a 200 fős kamaraterem mellett a közel 400 fős színházterem ad otthont a remek szakmai programoknak és az esti bűvészshownak. A két terem közötti nagy aulában van a büfé (nem olyan olcsó, de finom a melegszendvics) és itt találhatod majd meg a kellékvásárt is napközben, kitelepül a Figaro Bűvészbolt (nálunk nem lesz melegszendvics, viszont az áraink is jóval barátságosabbak), de megtalálhatod Jupiter és Astor kellékes standját is, remek mutatványokat árulnak ők is. A Figaro standjánál 10-25% kedvezménnyel vásárolhattok majd.

A PONTOS PROGRAM

A kapunyitás 10.00-kor lesz, előtte még ne gyertek, nem lesz semmi. 10.15-kor Dr. Szabó G. Gábor (a Figaro Bűvészklub elnöke, az IBM Territorial Vice Presidentje, az Escorial és a rangos Magic Circle tagja, a legrangosabb európai close-up bűvészverseny különdíjasa) prezentálja majd a megnyitóbeszédet, 10.30-tól “Én és a Figaro” címmel kerekasztal-beszélgetést tartunk, ahol múltat idézünk majd Fülöp Tibor, Tóth Laca, Dr. Szabó G. Gábor és Kaszányi Roland közreműködésével – sztorizgatunk és arról beszélgetünk majd, kinek miképpen volt meghatározó pont saját pályafutása során a Figaro Bűvészbolt. (Azt tudtátok, hogy Fülöp Tibor volt az egyik első vásárlónk és 1969 óta jár hozzánk folyamatosan?) 
 
11.15-kor kezdődik az első oktató szeminárium, Astor mutatja be legújabb és legismertebb kreációit. 12.30-tól kezdődik a close-up verseny, 13.45-től a színpadi verseny – a zsűriben Holcz Gábor, Kaszányi Roland, Fülöp Tibor és Tóth Laca foglal majd helyet és a FISM pontrendszere szerint értékeli a versenyszámokat. 
 
15.00-tól Jupiteré a színpad, majd a szemináriumot egy újabb szeminárium váltja, 16.15-től a “rapid szeminárium” jön, ahol Holcz Gábor, Susán Péter, Molnár Szabolcs és Gombkötő Alex magyaráz el egy-egy trükköt. 

17.40-től ünnepélyes eredményhirdetés, 18.00-tól bűvészshow Kelle Botond, Susán Péter, Kaszányi Roland, Párkányi Kolos és Rakonczai Máté fellépésével.

További infók a rendezvényről és a jegyvásárlásról ide kattintva érhető el.

A PROGRAMTÁBLA RÖVIDEN

10.00 Kapunyitás

10.15- Megnyitó (Dr. Szabó G. Gábor), Kamaraterem

10.30- Kerekasztal-beszélgetés (Tóth Laca, Szabó G. Gábor, Kaszányi Roland, Fülöp Tibor, Szabó István), Kamaraterem

11.15- Astor szeminárium, Kamaraterem

12.30- Close-up bűvészverseny (zsűri: Holcz Gábor, Kaszányi Roland, Fülöp Tibor, Tóth Laca), Kamaraterem

13.45- Színpadi bűvészverseny, Színházterem

15.00- Jupiter szeminárium, Színházterem

16.15- Rapid szeminárium (Holcz Gábor, Susán Péter, Molnár Szabolcs, Gombkötő Alex), Kamaraterem

17.40- Díjátadó, Színházterem

18.00- Bűvészshow (Kelle Botond, Susán Péter, Kaszányi Roland, Párkányi Kolos, Rakonczai Máté, Szabó István), Színházterem