BREAKING: Indul a Figaro Nyár - szakmai programokkal és egy VILÁGSZTÁRRAL

BREAKING: Indul a Figaro Nyár - szakmai programokkal és egy VILÁGSZTÁRRAL

Figyelem! A bűvészbolt csapata a valaha volt legszínesebb “Figaro Nyárral” készül: ingyenes közösségi események, szemináriumok, workshopok, Street Magic Nap és egy VILÁGSZTÁR close-up bűvész szemináriuma várja majd az érdeklődőket a nyári hónapokban. (A dátumokat a cikk végén folyamatosan frissítjük.)

STREET MAGIC NAP

Nyár végén közkívánatra újra lesz Street Magic Nap: veletek együtt bevesszük a Margitszigetet, ahol elvarázsoljuk az összes piknikezőt, futót és járókelőt a trükkjeinkkel. 

JAM SESSION

Háromhetente hétfőnként ingyenes workshopokkal és szemináriumokkal töltjük meg a teret az üzletben. Az első előadó június 13-án a Figaro Bűvészbolt csapatába idén nyáron visszatérő ígéretes fiatal, Szőke Kiss Vince lesz. Vince kézügyességi kártyatrükkök titkait, repertoárjának legkülönlegesebb darabjait osztja majd meg velünk. 

VILÁGSZTÁR CLOSE-UP BŰVÉSZ

A Figaro Bűvészbolt Dr. Szabó G. Gáborral együtt megszervezi a pandémia utáni első STAR LECTURE-t hazánkban – és külföldi sztárvendégünk nem csak exkluzív szemináriumát hozza majd magával Budapestre, de díjnyertes gálaprodukciójával a Varázs-Szalon műsor közönségét is el fogja kápráztatni. (Bejelentés néhány nap múlva.)

DÁTUMOK

06.13., hétfő, 18:00: Figaro Jam Session – Szőke Kiss Vincével
07.04., hétfő, 18:00: Figaro Jam Session – bejelentés hamarosan
07.25., hétfő, 18:00: Figaro Jam Session – Alex és barátai all stars
08.15., hétfő, 18:00: Figaro Jam Session – Svengali Party
09.03., szombat, 14:30: Street Magic Nap
08.??, ?, ?: VILÁGSZTÁR szeminárium és Varázs-Szalon show (a név és a dátum már biztos, bejelentés hamarosan).