Mostantól indul a Figaro Futár: Rolando bűvész szállítja házhoz a varázslatokat!

Mostantól indul a Figaro Futár szolgáltatás: Rolando bűvész szállítja házhoz a varázslatokat!

Különleges opcióval bővíti rendelései kiszállítását Budapesten a Figaro Bűvészbolt, a csomagokat személyesen Rolando bűvész kézbesíti és átvételkor  – természetesen betartva a kétméteres távolságot és a további egészségügyi óvintézkedéseket – mutat egy bűvésztrükköt is INGYEN az átvevő számára. 

A Figaro Futár Rolando bűvésszel Budapest bizonyos kerületeiben érhető el, így az I., II., V., VI., VII., VIII., IX., XI., XIII. és XIV. kerületekben. Kaszányi Roland lassan már másfél évtizede profi bűvész, a hazai bűvészélet kulcsfigurája, a Szemfényvesztő Bűvészshow és több teltházas országjáró előadás főszereplője, néhány éve a Figaro Bűvészbolt munkatársa. 

Rolando tehát a járványügyi helyzetben nem csak a csomagok kiszállítását vállalja, de különleges repetoárjából – amelyért országszerte néhány hét alatt kapkodja el a közönség a jegyeket a legnagyobb színházakban és művelődési házakban – egy-egy trükköt is mutat a kézbesítés során.

A Figaro Futár Rolando bűvésszel mostantól a legolcsóbb rendelési opció is a figarobuveszbolt.hu oldalon, mindössze 1690 forintba kerül, míg a 12.000 forint feletti online rendelések esetén teljesen INGYENES. A rendelések értékének kiegyenlítése továbbra is történhet utánvéttel és előreutalással is.  

”Nehéz időket élünk, nehéz ez az előadóművészeknek és a kiskeresdelmeknek is, így nekünk is. A Figaro Futár rendelési opcióval elsősorban hűséges vásárlóinknak szeretnénk kedvezni, akik ezekben a nehéz hónapokban is támogatnak minket vásárlásaikkal” – mondta az üzlet tulajdonosa, majd Szabó István hozzátette, hogy: ”Nagyon hiányzik számomra a személyes kontakt, a délutáni bűvészbolti klubhangulat, a jó beszélgetések, közös ötletelések és bűvészkedések. Tudjuk, hogy a személyes vásárlás sokaknak életreszóló élmény a bűvészboltban: nem kevesen váltak azután profi bűvésszé, hogy elvarázsoltuk őket az üzlet pultja mögött. Most ezt a varázslatot egy icipicit a kiszállítás során próbáljuk megteremteni”.