5 nyomós érv, miért találkozz Latin-Amerika bűvészbajnokával!

5 nyomós érv, miért találkozz Latin-Amerika bűvészbajnokával!

Ha a bűvészet szerelmese vagy Te is, nem akármilyen lehetőség előtt állsz: szombaton Budapestre látogat Ignacio López – CSAK EGYETLEN NAPRA. Latin-Amerika bűvészbajnoka két órás oktató szemináriumot tart, majd a Varázs-Szalon bűvészshow sztárfellépője lesz. Összeszedtünk számodra öt nyomós érvet, miért ne maradj le az év egyik legjobban várt szakmai eseményéről:

1. NEM CSAK KÁRTYA

Bár Ignacio López kártya kategóriában is komoly díjakat vihetett már haza, most parlour és stand-up szemináriumával készül – tehát olyan mutatványokkal, amelyeket nagyobb közönség előtt lehet bemutatni. A kártya mellett készül kötéllel, kendővel, saját újságtépés és pohármegjelentetés trükkjével is. Látványos, elegáns trükkök lesznek, amelyeket egyaránt előadhattok majd zenére és szövegre is.

2. GYAKORLATI TUDÁSSAL A ZSEBBEN TÁVOZOL

Woody Aragon, Rafael Benatar és Joachim Solberg után egy újabb olyan világsztár szemináriumát szerveztük meg, aki nem akar mindenáron termékeket rádsózni. Nem egy dealer demót fog tartani, ami tele van olyan mutatványokkal, amiket csak akkor tudsz megcsinálni, ha megveszed hozzá a kellékeket. Ignacio gyakorlati tudást akar majd átadni, klasszikus kellékekkel mutat majd ötleteket, amiket aztán szinte azonnal tudsz majd használni a műsorodban és bővítheted velük repertoárodat a karácsonyi haknik előtt. MI ilyen szemináriumokat szervezünk.

3. MÉG LÁTHATOD BUDAPESTEN

Ez egy soha vissza nem térő alkalom, el is magyarázzuk, miért. Ignacio NAGYON népszerű a szakmában, néhány napja például amikor egy spanyol bűvész nézett be hozzánk a Figaroba, meglátta Ignacio plakátját, majd percekig mesélte, milyen elképesztő volt Latin-Amerika bűvészbajnokának madridi szemináriuma. Ignacio López először a környező országokban, majd világszerte ismert lett – és az a tippünk, hogy hamarosan akkora sztár lesz, hogy esélyünk se lesz elcsábítani Magyarországra

4. ÓRIÁSI INSPIRÁCIÓ

Ha bűvészkedsz már egy ideje, biztos ismerős a helyzet, hogy néha vannak hullámvölgyek és nincs kedved új trükkökkel, vagy műsorokkal ötletelni. Amikor egy olyan bűvésszel találkozol, mint Ignacio López, az feltölt, kedvet hoz és inspirációt ad
 

5. A SHOWBAN ISMERŐSEIDNEK IS MEGMUTATHATOD

A Varázs-Szalon bűvészshow sztárfellépőjeként ÉLŐben láthatod Latin-Amerika bűvészbajnokának díjnyertes mutatványait. És bár a szemináriumra csak olyanokat várunk, akik komolyabban érdeklődnek a bűvészet iránt, a show mindenki számára nyitott. Szórakozz önfeledten és hozd el barátaidat is – életre szóló élmény lesz, ezt garantáljuk neked.
 

5 plusz 1. MOTIVÁLJ MINKET IS

Egy ilyen szeminárium megszervezése és lebonyolítása nagyon sok idő, munka, energia és pénz – amit elsősorban azért csinálunk, hogy valamit tegyünk a hazai bűvészekért és a szakma fejlődéséért. Hogy azok is tanuljanak, inspirálódjanak és élőben találkozhassanak világsztár bűvészekkel, akiknek egyébként nincs lehetőségük kiutazni egy – minden költséggel együtt – több százezer forintba kerülő külföldi bűvészkongresszusra. Viszont csak akkor van értelme a mostanihoz hasonló szemináriumokat szerveznünk, ha van rá komoly érdeklődés és te is eljössz. Ha jössz, akkor tehát arra motiválsz minket, hogy még több nagy nevet hozzunk el Budapestre.