Ez a trükkös számolás nélkülözhetetlen a kártyabűvészetben!

Ez a trükkös számolás nélkülözhetetlen a kártyabűvészetben!

Ha vannak nélkülözhetetlen mozdulatok a kártyabűvészetben, akkor az Elmsley Count biztosan közöttük van.

Az Elmsley Count egy különleges számolási technika, amelynek eredeti neve Ghost Count volt és Alex Elmsley 1967-es “4 Card Trick” kötetében jelent meg. A mozdulat az E-Y-E Count-ból indult ki, melyben Edward Victor csupán három kártyát használt.

Az Elmsley Count elsősorban négy kártyalap trükkös átszámolására szolgál. A mozdulat népszerűsége napjainkig töretlen, számos variációja van és nélkülözhetetlen egy igazán jó kártyabűvész eszköztárából. Találkozhatsz a mozdulattal a Figaro Bűvészbolt az ART és STAR oktatóvideóin, illetve a Változó Kártyák párlapos trükkben is.

Gyorsan vésd fel bakancslistádra az Elsmley Count nevét – ha gyakran szoktál kártyával bűvészkedni, de még nem tanultad meg ezt a mozdulatot, akkor gyerünk, usgyi.

Tipp: a Változó kártyák trükkben újra és újra az Elmsley Countot kell ismételgetned. Ha el akarod sajátítani a trükkös számolást, érdemes nekilátnod ennek a mutatványnak. 

Az alábbi videóban megmutatjuk neked élesben is, hogy néz ki az Elmsley Count egy trükk közben. Jó szórakozást a Változó kártyákhoz!