Megérkezett a kartyacsomag.hu

Megérkezett a kartyacsomag.hu

A Figaro Bűvészbolt üzemeltetésében elindult a kartyacsomag.hu. A kártyásokra fókuszáló új honlap nem csak online kártyaboltként, de kártyás közösségként is működik majd. Az első hetekben az oldal stábja különleges kedvezményekkel készül.

A kartyacsomag.hu webshopja extra tartalmakkal egészül majd ki most induló YouTube csatornáján, Facebook és Instagram oldalán – kreatív kontentekkel, cardistry-vel, kártya unboxingokkal, tutorialokkal és tanítós videókkal. A webshopon pedig több mint kétszáz kártyacsomag és kártyatrükk közül válogathatnak majd az érdeklődők.

“Amikor a Figaro Bűvészbolt YouTube csatornájára kártyákat bemutató videókat raktunk fel, hamar rájöttünk, ezeket a videókat mások nézik meg.”mondja Szabó István, a most induló kartyacsomag.hu tulajdonosa. “Ők is sokan vannak, egy kicsit zártabb és csendesebb szubkultúra, de élnek-halnak a kártyákért és a cardistry-ért. Ezt a weboldalt és a hozzá tartozó social media csatornákat kifejezetten miattuk csináljuk majd.” – tette hozzá István.

A kartyacsomag.hu YouTube csatornáján Szabó István mellett Szőke Kiss Vincével és Gombkötő Alexszel – aki már a Figaro Bűvészbolt pultja mögül is ismerős lehet – találkozhatnak majd a nézők. Vince nyerte a Figaro Bűvészbolt tavalyi bűvészversenyének bronzérmét, cardistry témájú instagram videói pedig világszerte elvarázsolják a kártya szerelmeseit. 

A kartyacsomag.hu különleges akcióval és egy extra bejelentő videóvel indul és negyedévente izgalmas élő közösségi programokat is szervez majd. A weboldalon a KÁRTYA kuponkóddal szeptember tizenötödikéig tíz százalék kedvezménnyel lehet vásárolni, a videó pedig itt tekinthető meg:  

Kövessétek a kartyacsomag.hu-t instán, facebookon és YouTube-on is.