“Ugyanazért dolgozunk, értéket és közösséget teremtünk!”

“Ugyanazért dolgozunk, értéket és közösséget teremtünk!” - a Figaro Bűvészbolt is csatlakozott a Bartók Boulevard Egyesülethez

Csatlakozott a Bartók Boulevard Egyesülethez (BBB) a Figaro Bűvészbolt. A BBB-t az újbudai Bartók Béla út galériáit, kávézóit, kulturális és közösségi tereit megálmodó vállalkozások vezetői azért hozták létre néhány évvel ezelőtt, hogy felpezsdítsék a Bartók kulturális életét. A Figaro Bűvészbolt a szeptemberi Eleven Ősz programjaiban részt vesz majd.  

“A Bartók Béla út az egyik legjobb hely a világon és nem csak a levegőbe beszélek: itt élek, itt lakom és itt a bűvészboltom is. Itt ülök be egy sörre a barátaimmal, ide járok inspirálódni és feltöltődni, alternatív színházat és kiállítást nézni.” – mesélte Szabó István, a Figaro Bűvészbolt tulajdonosa. “Örülök, hogy végre összeért, ami összetartozik. Mi a Figaroban több mint ötven esztendeje teremtünk értéket: megpróbáljuk összefogni a hazai bűvészek közösségét, ingyenes szakmai programokat, workshopokat és közösségi aktivitásokat szervezünk amatőr és hivatásos bűvészek számára, de csináltunk már kiállítást, szerveztünk bűvészgálát és színházi előadást is. Ugyanazért dolgoztunk eddig is, mint a Bartók Boulevard Egyesület, értéket és közösséget teremtettünk. Mostantól ezt együtt tehetjük, így is erősítve egymást Budapest fantasztikus kulturális főutcáján.” – tette hozzá István.

A Figaro Bűvészbolt a Bartók Boulevard Egyesület Eleven Ősz programjain is ott lesz szeptemberben: teraszt nyitunk egész hétvégén az üzlet előtt, utcai performaszokat láthatsz tőlünk a szemközti téren, közösségi programokkal, illetve a hazai bűvészet és a Figaro Bűvészbolt történetével kapcsolatos kapcsolatos aktivitásokkal készülünk.