Elindult a jegyértékesítés: Corodini jegyek a Figaroban!

Elindult a jegyértékesítés: Corodini jegyek a Figaroban!

Elindult az idei Corodini Országos Bűvésztalálkozó jegyértékesítése, az elővételes belépőket, ahogy minden évben, úgy idén is beszerezhetitek a Figaroban – az első hetekben 5990 Ft-os extrán kedvezményes áron. Sőt: a Figaro Bűvészbolt pultját ellepték a különleges Corodinis matricák, ezeket ingyen vihetitek az üzletből.

A Corodini napijegyetekkel természetesen nem maradtok le semmiről sem, a jegyek belépésre jogosítanak az egész napos szakmai programra, az esti díjátadóra és a gálaműsorra is. A Figaro Bűvészbolt mellett online is tudok jegyet vásárolni a corodini.hu weboldalon keresztül. Infó a jegyárakról: 

PROGRAM

Az idei Corodinin a verseny mellett szakmai szemináriumok, kerekasztal-beszélgetés és neves bűvészek közreműködésével gálaműsor is lesz. A Corodini Bűvészverseny döntőjének profi kategóriájában Gyertyán Balázs, Németh Gábor, Kiss V. Balázs, Szokor Gyula, Nagy Csaba és Szabó Csanád versenyeznek majd. A versenyen a hagyományoknak megfelelően ismét átadjuk a Figaro Díjat. A teljes és részletes programról a szervezők néhány napon belül adnak tájékoztatást.